Kik azok az "idegenszívűek"? Kik alkották meg ezt a "csodás" fogalmat?
Őszintén szólva elég nagy a képzavar, hogy kiket neveznek "idegenszívűeknek". Először az embernek a szívátültetettek jutnak az eszébe.
De kik alkották meg ezt a fogalmat? Jobbikosok? Kik számítanak "idegenszívűeknek"? Vajon én is idegenszívű lennék azért, mert szeretem a külföldi előadók zenéit, szívesen nézek amerikai filmeket vagy épp elképzelhetőnek tartom, hogy az egyetem elvégzése után hosszabb-rövidebb ideig külföldön éljek és dolgozzak?
Na tessék, a kérdést kielégítően megválaszolták:
"Idegenszívűek azok, akik itt élnek, de nem a magyar érdekeket tartják szemük előtt, hanem más nemzetek érdekeit. Ez a szó, vagy hasonló szó már a honfoglalás óta létezik.
Ma idegenszívűek például a fidesz, mszp, lmp,dk meg a többi hazaáruló..."
Témát be lehet zárni, köszönjük a részvételt.
"Most jól lenne eldönteni, hogy nácizol, mert tükörbe néztél, vagy kommusitázol"
Egyiket sem teszem, mert több eszem van annál. Tudom hogy ezek az idióta ideológiák csapdába ejtik az embert, és teljesen átformálják a személyiségét. Nem szidom se a nácikat, se a kommunistákat! - Ha léteznének se-
"Mi az anyádé válaszolnék egy ilyen parasztnak mint te?"
Köszönöm, hogy így megtiszteltél. A pofád nagy, de nem tudom mire. Tudod messziről jött ember azt mond amit akar.
"Én személy szerint az 1200as évek elejéig, és Vizslás községig a tatárjárás koráig."
Akkor most meddig is? Meg mi van a fennmaradó kb. 300 évvel? Köszönöm Emese. Nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!