Kik azok az "idegenszívűek"? Kik alkották meg ezt a "csodás" fogalmat?
Őszintén szólva elég nagy a képzavar, hogy kiket neveznek "idegenszívűeknek". Először az embernek a szívátültetettek jutnak az eszébe.
De kik alkották meg ezt a fogalmat? Jobbikosok? Kik számítanak "idegenszívűeknek"? Vajon én is idegenszívű lennék azért, mert szeretem a külföldi előadók zenéit, szívesen nézek amerikai filmeket vagy épp elképzelhetőnek tartom, hogy az egyetem elvégzése után hosszabb-rövidebb ideig külföldön éljek és dolgozzak?
Utolsó!Orbánt ne merd c*gá*n*ynak nevezni, te vagy náci aki cigányozod a nemzet miniszterlnökét te kommunista!!!
Te idegenszívű orbán-fóbiás kommunista vegyél vissza!
Idegenszívűek azok, akik itt élnek, de nem a magyar érdekeket tartják szemük előtt, hanem más nemzetek érdekeit. Ez a szó, vagy hasonló szó már a honfoglalás óta létezik.
Ma idegenszívűek például a fidesz, mszp, lmp,dk meg a többi hazaáruló...
A 24-es genetikai hulladéknak:
Orbán c*gány, ha megpukkadsz is. :D Most jól lenne eldönteni, hogy nácizol, mert tükörbe néztél, vagy kommusitázol, mert apádat látod, akár rövid idő alatt eljutsz a fasiszta zsidókig is. Eszetek most sem sok, szokás szerint. Bár ilyen genetikai deformáció és zsákutca miatt már csak sajnálni lehet. :D
"És honnan tudod lekövetni a vérvonalad?? Erre válaszolj!"
Mi az anyádé válaszolnék egy ilyen parasztnak mint te?
"Meddig tudod visszakövetni?"
Én személy szerint az 1200as évek elejéig, és Vizslás községig a tatárjárás koráig.
"Fogadok 1800-as évek elejénél korábbra nem."
Hát akkor ezt elvesztetted korcsfajúkám! A tétnek szánt összeget utald a számlámra!
"Amúgy meg a stílus maga az ember, büszke lehetsz magadra. Tirpák."
Állítottam olyat, hogy nem vagyok büszke magamra?
"És a "tiszta" "turbómagyarok" honnan tudják visszavezetni a családfájukat a honfoglalókig?"
Onnan te tudatlan paraszt, hogy már több száz éve is léteztek írásos feljegyzések, mert az emberek többségének már akkor több esze volt neked ma, és szerintem szégyenlik is, hogy vérüket azért hullatták, hogy a hozzád hasonló senkiháziak betelepedhessenek ebbe az országba.
"Utolsó!Orbánt ne merd c*gá*n*ynak nevezni, te vagy náci aki cigányozod a nemzet miniszterlnökét te kommunista!!!
Te idegenszívű orbán-fóbiás kommunista vegyél vissza!"
Cumizd le az orbáncigányt te humanoid gyík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!