Kik azok az "idegenszívűek"? Kik alkották meg ezt a "csodás" fogalmat?
Őszintén szólva elég nagy a képzavar, hogy kiket neveznek "idegenszívűeknek". Először az embernek a szívátültetettek jutnak az eszébe.
De kik alkották meg ezt a fogalmat? Jobbikosok? Kik számítanak "idegenszívűeknek"? Vajon én is idegenszívű lennék azért, mert szeretem a külföldi előadók zenéit, szívesen nézek amerikai filmeket vagy épp elképzelhetőnek tartom, hogy az egyetem elvégzése után hosszabb-rövidebb ideig külföldön éljek és dolgozzak?
"Általában azok a turbómagyarkodó emberek akik idegenszívűnek neveznek másokat még korcsnak is nevezik őket."
Igen ez így van. Korcs, avagy keverék génekkel bíró egyedeket illetnek ezzel.
"Jó, lehet, hogy felbukkant egy dalszövegben, de akkor még politikai fogalomként nem használták."
A korcs kifejezést évezredek óta használják keverék egyedre akiknek felmenői nem egy nemzethez tartoztak. Ne hidd már, hogy a Beatrice találta fel a spanyol viaszt!
"Magyarok között nincs tiszta magyar már, itt mindenki "korcsfajú""
Nyugtassátok magatokat ezzel nyugodtan, de származásotokon ez mit sem változtat. :)
"Az emberek között csak egy faj van, azon belül vannak rasszok."
Értem én, hogy te is a zsidó biológiát tanultad. De legalább ne hangoztasd ezt nyilvánosan! :)
Rasszok márpedig léteznek.Kár is tagadni hogy nem léteznek.
Negroid rassz , mongoloid rassz , europid.
Van az europid rassz.Azon belül vannak a germánok , szlávok , kelták , frankok tb.
A magyaroknál jellemző a baltid , germán , szláv és nagyon ritkán a türk.
Viszont régen szinte csak baltidok voltak a magyarok.
A sok háború miatt sok magyarnak vannak hódító ősei mint németek , osztrákok , oroszok ,tatárok.Meg még ki tudja mi.
Egy rasszon belüli keveredést nem nagyon lehet korcsnak nevezni.Hisz a faj megmarad , ugyanaz a faj ami keveredik.
Arra viszont jobban illik a korcs kifejezés ha valaki egy negroid fajú emberrel keveredik.Ugyanis ez a fajta keveredés teljesen hátrányos.
Viszont egy germán és egy baltid/szláv keveredése előnyös az utódra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!