Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem sajnáljátok hogy ebbe...

Nem dávid kérdése:

Ti nem sajnáljátok hogy ebbe semmirekellő, rossz, élhetetlen országba születettek és nem nyugatabbra?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 23:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
61%

Én is 16 éves vagyok és nem sajnálom. Voltam már Nyugat- (Anglia, Ausztria, Franciaország, Belgium) és Kelet-Európában (Lviv, Ukrajna) is, és ha választanom kéne, inkább költöznék keletre. Nyugatra legfeljebb pár évre mennék ki, hogy nyelvet tanuljak és keressek egy kis pénzt és ennyi. A mentalitás, amit ott tapasztaltam, nem nagyon tetszik, és elég volt nekem a nyugatra kiment rokonaimmal és ismerőseimmel találkozni, hogy tényleg elmenjen a kedvem. A többségük vagy teljesen beleolvadt az ottani közegbe, vagy nem bírta és belerokkant az egészbe.

Keleten viszont teljesen más mentalitást tapasztaltam, sokkal emberibb volt az egész, de persze ott sem volt minden tökéletes. Úgyhogy nem sajnálom, nekem Magyarország megfelel. Végülis, ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli...

2012. jún. 27. 11:20
 42/46 anonim ***** válasza:
43%

Arról ami itt folyik egy klasszikus jutott eszembe: "Jó a buli! Csak sok itt a kö csög."

Sajnos az ilyen, a másikat és a máshogy gondolkodókat elfogadni nem tudók miatt keserednek el sokan. Az embernek egy élete van, abból kell kihoznia a legtöbbet. Ha ez külföldön sikerül na hát akkor mi van? Onnan is elő lehet mozdítani az ország ügyét, pl. azzal, hogy jó képet fest az országban lakókról a saját munkája minőségével, hozzáállásával...

2012. jún. 27. 14:55
 43/46 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló: [link]

Ha a cikkben nem említik meg többször, hogy Ukrajnáról van szó bizony azt hinném Magyarországról szól. Sajnos...

2012. jún. 27. 14:59
 44/46 anonim ***** válasza:
9%

„nem lustaságról van szó de most magyar átlag fizetésért semmi értelme dolgozni.” Buta, elkényeztet, finnyás. A jövő munkanélküliét tisztelhetjük valószínűleg. Ezzel a gondolkodásmóddal ne is próbálkozz német mentalitású (Osztrákok is ide tartoznak) területeken ott az ilyet nem tűrik.

De mindenkinek joga van a gondolataihoz. Viszont ha így gondolkodsz úgy fair ha ezentúl nem veszed igénybe a magyar állam szolgáltatásait. Ha így állsz hozzá a dolgokhoz akkor ne a magyar adófizetők pénzéből finanszírozzák az oktatásodat vagy az egészségügyi ellátásodat. Amúgy szívesen adnék neked lehetőséget ,hogy kipróbálhass egy „mesésebb” országot. 1 hét múlva sírva rohannál vissza.

2012. jún. 27. 22:53
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
Én rohadtul utálom ezt az egész K-europai blokkot. Egy dögunalmas nulla hely. Magyarországot nem kell bemutatni,hogy mennyire egy hulladék hely lett az utóbbi évtizedekben, az emberek hozzáálása nulla, semmik vagyunk a környező jobb szinvonalú országokhoz képest. Ráadásul sehol nem jegyzik szinte ezt az országot, nincs tekintély semmi, jelentéktelen, talán az egyik legjelentéktelenebb nép vagyunk a világon. Szomorú, de ez így van. Én annyira nem vagyok erre büszke. Annyiból jó,hogy nincsenek természeti katasztrófák, földrajzilag egy egész stabil terület, és terrorveszély sem fenyeget nap mint nap. De elmaradott, itt minden csak lefele pusztul, öregszik, unódik, és esély nincs az újításokra, fejlesztésekre, mindenből kitaposni a pénzt,a beledet is kihúzzák a politikusok kisember! A komoly szakértelemmel bíró szakemberek meg mennek kifele külföldre, a jobb népeket szolgálni, idebenn meg maradnak a hülyék, meg a szerencsétlenek. A színvonal esik a szolgáltatások terén is. Szeméthalmaz úgy ahogy van. Nincs olyan nap,hogy ne gondolnék rá,hogy húzzak el a fenébe innet. A gond,hogy ez nem olyan egyszerű. Nyivlán valami pálmafás megacitybe mennék, California vagy Spanyolország, esetleg Zéland
2012. júl. 3. 11:22
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Bennem ilyenkor csak egy kérdés merül fel: mi a f@sz tart vissza? Máris élhetőbb lenne az ország, ha ilyenek nem szennyeznék itt a levegőt.
2012. júl. 3. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!