Ti nem sajnáljátok hogy ebbe semmirekellő, rossz, élhetetlen országba születettek és nem nyugatabbra?
AMikor ilyen okos kérdések eszedbe jutnak, nézd másik szemszögből:
Hazamész, van hajlék a fejed fölött, ha vihar támad, bezárod az ablakot és meg is véd ellene. Ha fázol befűtesz és meleg van, ha kedved tartja előveszel valami ennivalót a hűtőből.
Ha kinyitod a csapot friss iható víz folyik belőle... Az emberiség ~28-30 %-ának ezutóbbi nem adatik meg, és emiatt milliók halnak meg évente.
Gondolkozz ki járt jobban...
Elfogadom, ha utálnak, hiszen
igaz a mondás
Ahol fát vágnak, ott hullik a
forgács
Sokan olyan buták, folyton azt
kérdezik
,,Ezt a szar országot ugyan kik
szeretik?"
Átvertek barátom, nem látsz a
szemedtől
Ne várj szép napot se szesztől, se
szerektől
Amit manapság magyar reppnek
hívnak
Az annyi, hogy a srácok
kemények meg szívnak
Milyen sokan feladták, emlékszem
a nevekre
Minimál Project, a Salátában kedd
este
Hol vannak a lázadók, akiknek
elég már
Akik már továbblátnak fűnél meg
lájkoknál
Hol vannak a lázadók, akik végre
józanok
Akik a mában teszik biztossá a
holnapot
A vad magyarok között is
elrúgtam a pöttyöset
Mondtam a tutit és mindenki
dühös lett
Ott rasszista lettem, emitt meg
hazaáruló
Nem kell nekem igazság, helyette
pár rugó
Hiányzik a rezsihez meg pelenka
is kéne
Andi majd kitalál valamit ebédre
Azok be vannak tépve, ezek meg
részegek
Egyik se jobb a másiknál, nekem
elhiheted
Ha mégis velem tartasz, kösd fel a
gatyádat
Magad ellen fordítod a saját
anyádat
Nem fog neked hinni, ő már nem
akar látni
A tesód pedig tudod... inkább
mindent kipróbálni
A neten egy videón majd
megnézzük a buliját
Ő mutatja a cicit, a másik meg a
kukiját
A Napiszarra jó lesz, semmi sem
számít már
SP meg Fluor meg Dopeman meg
Megasztár
Sírni tudnék néha, nem értem
miért nevetek
FankaDeli vagyok, szia, munkát
keresek
Nem sajnálom! Legalább bőven van mit tenni.
Aki itt a megoldást abban látja, hogy ki kell menni, többségében nem szeret feladatot megoldani. Legalábbis bizonyos nehézségen túl.
Egyébként a semmirekellőkkel valahogy elég ritkán kerülök összetűzésbe, élhetetleneket ugyan gyakran látok, magamnak azonban az a véleményem, van itt lehetőség is bőven.
#13 sok érdekes és igaz példát mondott. A következtetésben talán nem mindig egyezik a véleményünk. A BKV és MÁV akcióiról hasonló a meglátásom, de a blicceléssel azért nem értek egyet, mert ez okot ad a jóval nagyobb pénzek kilapátolásának "igazolására". Tehát az a véleményem, sokszor és keményen fel kell hívni a figyelmet: a bliccelőket ugyan büntetni kell, mert ez a normális, de az erre hivatkozó igazi tolvajokat sokkal jobban kell büntetni. És amikor csak módom van rá, ennek hangot is adok. Szögezzük le, börtönt építeni csak azért érdemes, hogy az ilyen fővezetőknek és hasonszőrű elvbarátaiknak legyen hol hűsölniük. (A börtönt a bliccelőkkel építtetném fel ingyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!