Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem sajnáljátok hogy ebbe...

Nem dávid kérdése:

Ti nem sajnáljátok hogy ebbe semmirekellő, rossz, élhetetlen országba születettek és nem nyugatabbra?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 23:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
83%
Legalább a világ a 2/3-da sokkal szarabb hely mint Magyarország. Kedves kérdező talán feltűnt ,hogy mióta élsz ingyenesen veszed igénybe az oktatást és az egészségügyet is példának okáért. Kiugrási lehetőséged is bőven van , csak keményen tanulni kéne érte. Lehet ,hogy te ezeket természetesnek veszed, de a világ nagy részén még álmodni se mernek ilyesmiről. És nem utolsó sorban az általad feltett kérdésről is nyugodtan tudunk beszélgetni. Egy két csúnyább országban, ilyen gondolatokért már rég „meglátogattak” volna. És még sorolhatnám ,hogy én magam miért is adok hálát az égnek ,hogy ide születtem és nem valami „egzotikusabb” helyre.
2012. jún. 26. 07:43
 22/46 anonim ***** válasza:
83%

AMikor ilyen okos kérdések eszedbe jutnak, nézd másik szemszögből:

Hazamész, van hajlék a fejed fölött, ha vihar támad, bezárod az ablakot és meg is véd ellene. Ha fázol befűtesz és meleg van, ha kedved tartja előveszel valami ennivalót a hűtőből.

Ha kinyitod a csapot friss iható víz folyik belőle... Az emberiség ~28-30 %-ának ezutóbbi nem adatik meg, és emiatt milliók halnak meg évente.

Gondolkozz ki járt jobban...

2012. jún. 26. 08:51
 23/46 anonim ***** válasza:
48%
azt tudod-e, hogy Ausztriában sorkatonaság van? még mindig annyira tetszik?
2012. jún. 26. 08:57
 24/46 carlpage ***** válasza:
78%
Azért, mert máshol sokkal rosszabb az élet, miért kellene beletörődni, hogy itt sem állnak fényesen a dolgok? Miért ne akarjon az ember szebbet, jobbat?
2012. jún. 26. 09:24
 25/46 anonim ***** válasza:
24%

Elfogadom, ha utálnak, hiszen

igaz a mondás

Ahol fát vágnak, ott hullik a

forgács

Sokan olyan buták, folyton azt

kérdezik

,,Ezt a szar országot ugyan kik

szeretik?"

Átvertek barátom, nem látsz a

szemedtől

Ne várj szép napot se szesztől, se

szerektől

Amit manapság magyar reppnek

hívnak

Az annyi, hogy a srácok

kemények meg szívnak

Milyen sokan feladták, emlékszem

a nevekre

Minimál Project, a Salátában kedd

este

Hol vannak a lázadók, akiknek

elég már

Akik már továbblátnak fűnél meg

lájkoknál

Hol vannak a lázadók, akik végre

józanok

Akik a mában teszik biztossá a

holnapot

A vad magyarok között is

elrúgtam a pöttyöset

Mondtam a tutit és mindenki

dühös lett

Ott rasszista lettem, emitt meg

hazaáruló

Nem kell nekem igazság, helyette

pár rugó

Hiányzik a rezsihez meg pelenka

is kéne

Andi majd kitalál valamit ebédre

Azok be vannak tépve, ezek meg

részegek

Egyik se jobb a másiknál, nekem

elhiheted

Ha mégis velem tartasz, kösd fel a

gatyádat

Magad ellen fordítod a saját

anyádat

Nem fog neked hinni, ő már nem

akar látni

A tesód pedig tudod... inkább

mindent kipróbálni

A neten egy videón majd

megnézzük a buliját

Ő mutatja a cicit, a másik meg a

kukiját

A Napiszarra jó lesz, semmi sem

számít már

SP meg Fluor meg Dopeman meg

Megasztár

Sírni tudnék néha, nem értem

miért nevetek

FankaDeli vagyok, szia, munkát

keresek

2012. jún. 26. 09:29
 26/46 anonim ***** válasza:
48%

Nem sajnálom! Legalább bőven van mit tenni.

Aki itt a megoldást abban látja, hogy ki kell menni, többségében nem szeret feladatot megoldani. Legalábbis bizonyos nehézségen túl.

Egyébként a semmirekellőkkel valahogy elég ritkán kerülök összetűzésbe, élhetetleneket ugyan gyakran látok, magamnak azonban az a véleményem, van itt lehetőség is bőven.

#13 sok érdekes és igaz példát mondott. A következtetésben talán nem mindig egyezik a véleményünk. A BKV és MÁV akcióiról hasonló a meglátásom, de a blicceléssel azért nem értek egyet, mert ez okot ad a jóval nagyobb pénzek kilapátolásának "igazolására". Tehát az a véleményem, sokszor és keményen fel kell hívni a figyelmet: a bliccelőket ugyan büntetni kell, mert ez a normális, de az erre hivatkozó igazi tolvajokat sokkal jobban kell büntetni. És amikor csak módom van rá, ennek hangot is adok. Szögezzük le, börtönt építeni csak azért érdemes, hogy az ilyen fővezetőknek és hasonszőrű elvbarátaiknak legyen hol hűsölniük. (A börtönt a bliccelőkkel építtetném fel ingyen.)

2012. jún. 26. 09:29
 27/46 anonim ***** válasza:
65%
#29! Jó a repp. Csak vedd figyelembe, hogy manapság egyre kevesebben tudnak olvasni. Érteni még kevesebben. Ezért utálják ezt az országot. Meg azért, mert fogalmuk sincs, milyen a többi. Munkát sajnos nem tudok ajánlani.
2012. jún. 26. 09:34
 28/46 anonim ***** válasza:
49%
Jól elnéztem... #25-re gondoltam.
2012. jún. 26. 09:34
 29/46 anonim ***** válasza:
31%
Megmondom oszinten, hogy egy kicsit igen. De te se vagy jobb, mint azok az emberek akik miatt itt tart az orszag... Ne csak sopankodj, hanem tanulj, hogy kikoltozhess Nyugatabbra !!
2012. jún. 26. 10:19
 30/46 anonim ***** válasza:
20%
NEM, NEM SOHA, az országgal semmi baj nincs csak a kedves politikussokkal!
2012. jún. 26. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!