Melyik a jobbik rossz MSZP vagy FIDESZ?
A kérdés komoly.
Volt Fideszesként most nem mennék el szavazni, de az MSZP idejében "jobb" volt a szegényeknek, bár egyesek szerint a mostani dolgok a volt kormány miatt vannak.
Ugyanigy vok vele. Volt Fideszeskent mar en sem mennek el szavazni. Ez a kormany mar tobb mint sok amit muvel..
Az igaz h a mostani dolgok a volt kormany miatt vannak, de amilyen intezkedeseket a mostaniak hoznak.. hany bort akarnak meg rolunk szegeny emberekrol lenyuzni?:S
Egyik rosszabb mint a másik.
A fidesz ugyan 2 év alatt több kárt okozott, mint az mszp 8 év alatt, de ettől az mszp nem lesz "jobbik rossz". Egyikre sem kellene rábízni egy ország vezetését.
Tulajdonképpen sosem voltam elvakult Fideszes, sejtettem is, hogy mi lesz, de f@sz voltam már bocsánat...
Tulajdonképpen a gazdagok támogatásával betelt a pohár...
Én biztos nem szavaznék azért, mert többet osztogat a szegényeknek...
Emberek, nincs hiperinfláció, nincs hadiállapot, nincs élelmiszerhiány, a feltételek adottak a boldoguláshoz... Csak egyetlen helyzetet mondjatok ahol a szegénység vetette előre a dolgokat, és nem egy gonosz kizsákmányoló köcsög gazdag!
"A fidesz ugyan 2 év alatt több kárt okozott, mint az mszp 8 év alatt"
Kevés a segély, el kell menni közmunkára?! Ez szúrja az oldalad?
Napi 12 óra munka mellett inkább az, hogy +25 féle külön adót kell fizetnem az egykulcsos miatt.
(Tudom nem nekem szántad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!