Van egy boltom és miért nem tehetem meg hogy romákat beengedjek?
10:35
Ez az eddigi legjobb ötlet (ha van rá annyi hely)! Lehet egy "kicsit" költséges, de hosszútávon simán megéri!
11:27
Kár, hogy a Kérdező nem válaszolt még...
"Egyébként jó lenne tudni, hogy milyen boltod van, hogy tudjunk tippeket mondani."
Bocsi itt vagyok csak nem voltam gépközelbe. Élelmiszer boltom van. Raktárral együtt 80m2 és ahol az áru ki van pakolva 50m2. Két sor polc van. tükör már van fenn de avval még nem lehet mindent látni fölég ha többen vannak. Volt már olyan is hogy az egyik lopott kis értéket és amíg kihívtam rendőröket a többi csúnyán kipakolt...
Általában babakocsiba vagy gatyájukat szokták belepakolni. Ha pedig nézem őket folyamatosan: akkor meg beszólogatnak hogy : "mi van nem jobb dolgod"? meg rasszista vagyok meg ilyenek.
Ameddig volt olyan lehetőség hogy 20ezerig nem nagyon büntetik a lopást akkor még rosszabb volt helyzet.
Másik bajom az hogy volt már olyan 12éveset gyereket küldtek be lopni azokkal meg nem tudok mit csinálni.
De valószínű felveszek egy jó erős kidobót és a cigányokat nem fogja beengedni. És akkor nem úgy fogja mondani hogy cigányok vagytok és azért nem jöhettek be, csak szimplán azt mondja hogy "nem jöhettek be". és akkor jogilag támadhatatlan leszek.
"rendőrségre bekötött riasztó"
1-2 lopás után kiderülne hogy nincs ilyen sajnos...
!" Ha nincs nagy helye és kis pénzből akarja megoldani akkor akár a bejárati ajtó félbevágásával is kilehet alakítani úgy hogy az ajtó alsórészére szereltet egy kis asztal lapot és ez zárva van a felsőrészét meg kinyitja és ott adja ki az árut, a vevő kintvan az eladó bent. Esetleg kintre lehet csinálni egy előtetőt ha esik ne ázzanak a vevők."
Ez jó ötlet de akkor meg kéne válnom válnom pár alkalmazottól mert elég lenne akkor 1-2 aki ben van . az meg nem szeretném.
Meg nem egy börtönbe szeretnék dolgozni hanem egy normális boltot szeretnék.
"Szerintem tegyél ki egy igazi, és több kamu műanyag kamerát, és mond meg a tetveseknek, hogy fel van véve a pofájuk, és ez a rendszer a rendőrséghez egyenesen be van kötve. Tudom is én, kamuzz minél nagyobbat."
Az a baj tudják hogy rendőrség nem foglalkozik nagyon ilyennel. Meg pl: láttam egy riportot ahol az egyik tescoba is ezt csinálták és ott volt bisztiboy is meg kamera is és mégse volt visszatartó erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!