Van egy boltom és miért nem tehetem meg hogy romákat beengedjek?
Mért ne tehetnéd meg? Ma is van olyan bolt ahol tábla van az ajtón, hogy "Kutyáknak és cigányoknak tilos!"
Én meg dolgoztam is olyan sörözőben kidobóként ahová cigányt a legszigorúbban tilos volt beengedni.
"Mért ne tehetnéd meg? Ma is van olyan bolt ahol tábla van az ajtón, hogy "Kutyáknak és cigányoknak tilos!"
Én meg dolgoztam is olyan sörözőben kidobóként ahová cigányt a legszigorúbban tilos volt beengedni."
Lehet ez lesz csak nem tudom félek hogy rámtámadnak valami jogvédő szervek vagy valamilyen állami szerv..
"De miért nem
enged ilyet a magyar jog hogy a
saját tulajdonomba csak azt
engedjem be akit akarok?"
A beléptetőkaput engedi, és 2 biztonsági őr fizetéséből kijön.
"Úgy kell, mint Szlovákiában, látták hogy jövünk kocsival magyarok, bezárták a boltot, mikor elmentünk kinyotották:P na jó nem, szerintem is vmi kamerás megoldás kell ide"
De a kamera hiába veszi fel, feljelenti őket rendőr aztán jönnek vissza röhögve. Illetve van kamera de olyan amit nem figyelnek állandóan hanem utólag lehet visszanézni.
A beléptetőkaput engedi, és 2 biztonsági őr fizetéséből kijön.
oké de mindent sajnos így se lehet bevédeni.
"Lehet ez lesz csak nem tudom félek hogy rámtámadnak valami jogvédő szervek vagy valamilyen állami szerv.."
Hát az mondjuk biztos, de akkor legfeljebb leveszed a táblát. Mások is így csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!