Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mo. -nak miért az a célja,...

Mo. -nak miért az a célja, hogy minél több ember haljon meg, vagy menjen külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Ezt senki nem mondta nekem, csak ezt tapasztalom. Csak itthon van állítólagos gazdasági válság, csak itthon vezetnek be még mindig hülyébnél hülyébb adókat....

Németorszában pl ( nővérem nem rég jött haza ) az árak ugyanilyenek mint itthon, csak azzal a különbséggel hogy ott a minimál bér amit kézhez kap az NEM 60 000ft hanem 850 Eu. Ez az alap. Itthon miért lehetetlenítik meg a normális életet? Miért akarnak még több hajléktalant, vagy halottat?

2012. jún. 21. 23:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

1. Minden országban, minden nemzetben halnak meg emberek, a halhatatlanság még nem emberi tulajdonság. Ha mondjuk az eü. helyzetre fogjuk a több halottat, akkor nézz utána, mi a helyzet az USA-ban!

2. Az elvándorlást nem írnám 100%-ban a gazdasági válságra, bár növeli a mértékét. Ha a 2. vh. után nem lettünk volna a szoci tábor része, vagy legalábbis szabadon járhattunk-kelhettünk volna, akkor ez a kivándorlás már a 60-70 években elkezdődött volna, mert mindig van a világban jobb hely, mint Mo. És már akkor is voltak kivándorlók!

Jelenleg tényleg nem fenékig tejfel a helyzet, de aki el akar menni, az a tejjel-mézzel folyó kánaánból is el fog menni. Pl. Angliából tömegesen települnek át az eü. dolgozók az USA-ban (többet keresnek, jobb lehetőségek) és Ausztráliába (többet süt a nap - nem vicc, hogy ezért!), nekik még nyelvi nehézségeik sincsenek.

Nem tudom, hogyan lehetne változtatni. Én 18 éves korom óta mindig, minden szavazáson ikszeltem, mindig mérlegeltem, kinek adnék lehetőséget 4 évre, most én is bizonytalan vagyok, mert senkiben nem bízom, szerintem minden politikust csak az egyéni pénzszerzési lehetőségei érdeklik, az nem, hogy mennyi ember él rosszabbul, válik munkanélkülivé, hajléktalanná, vándorol ki és él, költ, adózik egy másik országban.

2012. jún. 22. 11:19
 22/27 A kérdező kommentje:

16-os.

Akár hiszed akár nem, voltam már Hollandiába. Igaz NEM turistaként. Most visszavárnak a munkahelyen, és hülye lennék nem kimenni amikor egy hétvégi napra ( plusz munka ami nem kötelező ) 20 000 ft- nak megfelelő összeget adnak...... De ez csak plusz. Hétvégén este felé grillpartyit tart a munkáltató. Semmit nem kell bele fizetni csak illik enni.

És ami még fontos a számomra hogy az ottani önkormányzat ingyenes tanfolyamot ad amikor bejelentem az ottlakási szándékomat. Ingyen tehetek egy alapfokú nyelv vizsgát.

Lehet hogy bevándolrónak fogok mindig is számítani, de nem fogok éhen dögleni az árok partján SENKI földjén! vikike ( direkt kis betűvel ) meg csak röhög a markába a rakás kölkével együtt! Persze akinek milliói vannak az adó fizetők pénzéből megteheti. Inkább fizetek adót olyan állambácsinak aki engedi hogy éljek.

Többieknek köszönöm a válaszokat, így egyre biztosabb vagyok abban, hogy itt Mo. vér nélküli népírtás folyik. :-(

2012. jún. 22. 14:54
 23/27 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzá fűznék a választásokhoz, hogy én már nagyon rég óta nem szavazok egykre se. Mert tök mindegy ki van a porondon, egyiket se érdekli a nép sorsa. Egyedül az számít mindegyiknek hogy az ő zsebe tele legyen, ha meg netán úgy érzi fogy a pénze, akkor még egyet csavar az adófizetőkön. Ebből lett elegünk, meg abból is hogy vikinek köszönhetően lassan árverezik a házunkat.

Mivel lehetőségeinkhez mérten nagy erőkkel küzdünk azért hogy ne legyünk hajléktalanok, sajnos mennünk kell. vikinek ez a szándéka.

2012. jún. 22. 15:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, maximálisan egyetértek veled. Te kérdésként tetted fel, de az ismeretségi körömben többen ezeket már kijelentésként ejtettük ki a szánkon. Innen menni kell. Majd maximum visszajövünk, ha kapcsolnak ezek az idióták.
2012. jún. 23. 00:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled! Én is mennék,ha lenne kivel. Én is nemrég jöttem haza Németországból,dolgoztam, hááát van különbség.Nem is kicsi.Az árak tényleg u.olyanok mint itthon,a fizu meg jóval magasabb.Én is mennék megint szívem szerint,de most nem tehetem. Úgyhogy hajrá! Egyébként én is úgy voltam vele,mint te,h jajj,hát mégis csak ez a hazám,itt kéne munkát találni és élni,de amikor kimentem,és megtapasztaltam h milyen kint,akkor már nem így gondoltam.Persze mindig ez lesz a szülőhazám,de keres(tem) annyit,h hazajöjjek látogatóba.
2012. jún. 23. 19:28
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást! :-)

Igen ez az egy fáj nagyon, hogy el kell mennem ott ahol születtem. És az egész családnak mennie kell, mert itthon szépen lassan meghalnak. Ha nem éhen, akkor azért mert a gyógyszereket nem tudják majd fizetni. ( a szüleim még élnek, és remélem ha kijönnek ők is minél előbb, akkor végre nem kell dolgozniuk nyugdíjas létükre )

Mindenki aki külföldre szándékozik kívánok sok sikert és kitartást! Legyetek óvatosak, eleinte csak úgy érdemes kimenni hogy legyen hová visszajönni.

Talán egyszer majd hazajövök Mo.-ra de csak akkor ha lejárt az időm. :-)

2012. jún. 23. 22:37
 27/27 anonim ***** válasza:

[link]

szavazzatok haza azért csak, igenis beleszólhattok, csak a !!!!Jobbik lehetőséget válasszátok ;)

2012. okt. 10. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!