Mo. -nak miért az a célja, hogy minél több ember haljon meg, vagy menjen külföldre dolgozni?
Ezt senki nem mondta nekem, csak ezt tapasztalom. Csak itthon van állítólagos gazdasági válság, csak itthon vezetnek be még mindig hülyébnél hülyébb adókat....
Németorszában pl ( nővérem nem rég jött haza ) az árak ugyanilyenek mint itthon, csak azzal a különbséggel hogy ott a minimál bér amit kézhez kap az NEM 60 000ft hanem 850 Eu. Ez az alap. Itthon miért lehetetlenítik meg a normális életet? Miért akarnak még több hajléktalant, vagy halottat?
Ha kiköltözök ( most Hollandiába készülünk 28.-án ) akkor ott is fog az egész család letelepedni. Akkor büszke Holland állampolgár leszek, és talán meg tudom valósítani a gyerek kori álmom, és lehet egyszer Hollandiát fogom képviselni.
Csak ez fáj, hogy Mo. nem értékeli a Magyar embereket inkább kitaszítja vagy megöli őket......
"Akkor büszke Holland állampolgár leszek, és talán meg tudom valósítani a gyerek kori álmom, és lehet egyszer Hollandiát fogom képviselni. "
Ez nagyon szép, van egy ország amiről kb. alig tudsz valamit (mert ha nem éltél még ott kb. semmit nem tudsz róla, 1-2 hét turistáskodás az semmi.), de te már tudod, hogy büszke holland állampolgár leszel. Gondoltál valaha erre a magyar kontextusban is? A válasz gondolom egyértelmű. De menj is, nincs szükség ilyen mentalitású emberekre itthon. Képviseld büszkén Hollandiát, azt viszont jó ha tudod, hogy énekelheted vigyázba állva teli torokból a holland himnuszt, az "ős" hollandok szemében mindig egy bevándorló leszel, még ha ezt így nem is vágják az arcodba.
csak a számokat nézd
rokkantaktól leveszik a pénzt (nehogy bemesélje nekem valaki hogy 2 bottal járó munkaképes)
nyugdíjas? minél több meghal annál kevesebb nyugdíjat kell kifizetni ugye a nyugdíjkorhatárt is egyre feljebb tolják és értem én hogy az adminisztrátor elmelózgat 65 éves koráig de ez nem mondható el pl kőműves, festő stb
fiatal? nem baj menjél csak külföldre nem itt kell gyógykezelni ha eltöröd a lábad
középkorúnak meg aztán édes mindegy igaz hogy gyógyszert kéne szedni de nem tudja megvenni mert a minimálbérből nem futi rá
hamar meghal 1 nyugdíjassal kevesebb
a munkanélküliség nő az életszínvonal zuhan
de a viktor millás fizujából ez így pont jó
"Csak ez fáj, hogy Mo. nem értékeli a Magyar embereket inkább kitaszítja vagy megöli őket......"
Ne aggódj hoznak utánpótlást Romániából. Most ők a magyarok nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!