Mi az a "magyar mentalitás"?
A "magyar mentalitás" kifejezést azok használják negatív értelemben akik olyanok, és úgy szeretnék magukat felmenteni, hogy mindenkit olyannak képzelnek. (vagy úgy akarnak kiemelkedni, hogy mindenkit leszólnak, alacsonyabb szintre próbálják az őket körülvevőket helyezni) Ez természetes folyamat, az így próbálja jutalmazni magát. Ha kívülről nem kapja meg azokat az ingereket, amik alapján boldogsághormont tud termelni, akkor beindul a belső védekezés.
Figyeld meg, kik azok, akik folyton szidnak, keseregnek, összeesküvés elméleteket kergetnek. Hát nem a szellemi nagyok.
Tudjatok mit? En magyar vagyok, kevert vagy nem kevert reszletkerdes,Elvikeg jasz vagyok.Szoval en ilyennek latom magamat, masok felett pedig nem itelkezek, tapasztalataim pedig vannak jok is rosszak is de azzal nem minositenem egy egesz orszag nemzetet:
szoval empatikus vagyok es erzekeny
Turelmes, tolerans
Vagy azt hiszem hogy nekem van a legszarabb eletem vagy azt hogy nalam boldogabb ember most tuti nincs..;)
naiv vagyok
Segitokesz
Soha nem jutott meg eszembe se h ha nekem szarul megy , akkor masnak is legyen mar sz.ar! sot!
Neha bunko vagyok, de ezzel csak a sajat sertodottsegemet es erzekenysegemet palastolom, direkt rosszindulatbol meg senkivel nem bunkoztam
Ami a szivemen a szamon.
A nalam jobban elo emberekrol peldat szoktam venni,tanulok belole, ha a forrasa megfelel az erkolcsi normaknak, nem pedig az sarga irigyseg kap el!!!
Ha az ilyen ismeros egyben barat is vele egyutt orulok a sikereinek.
Rendkivul makacs, szivos es kitarto vagyok.
Az igazsagtalansagot nem birom elviselni, rendesen belebetegszek.
Hajlamos vagyok a kishitusegre, depressziora.
Meg a jeg hatan is megelek, ez koztudott rolam.:)
Szoval en vagy nem tipikus magyar vagyok, vagy a ,,magyar mentalitas" neven nevezett osszegzes nem felel meg a valosagnak.Egyebkent sztem ez a kifejezes boven kimeriti az altalanositas fogalmat.Az altalanositas pedig nem egy jo otlet.Persze pl. ha 10 olasz emberbol, 8 atvagta a fejedet , max ovatossagra inthet, de nem egyenlo azzal , h minden olasz csak sunyiskodik es tuti at fog,b.szni! Csak most hoztam egy peldat...mellekesen nem ismerek egy olaszt sem;)
Nem minden magyar birka de a legtöbbjük az ezért írtam a birka gondolkodásmódot.Aki ezt magára veszi azt csak sajnálni tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!