"Viszont azt ne mondjuk, hogy egy tudatlan és buta fajankó volt."
Azt valóban nem mondhatjuk rá. Több esze volt mint a teljes jelenlegi magyar parlamentnek együttvéve.
"Megölt egy nagy rakás embert (katonák, ilyen-olyan elemek), ez nem jó."
De igen, ez is jó, ma nemcsak Németországban, hanem teljes Európában a mainál is riasztóbb túlnépesedés lenne, az emberek egymást ennék és minden barlangban lakna valaki, ha ő nem csökkenti a lélekszámot.
"Szerintem ma is zseniális elmének neveznék ha sikerült volna befejeznie amit elkezdett. "
Igen, ezzel magam is egyetértek.
Hogy egy elmebeteg pszichopata, aki még csak nem is német volt, hanem osztrák.
Viszont a háborús taktikázáshoz rohadtul értett!
Tudta, hogyan kell hülyíteni az embereket, miket mondjon hozzá, milyen lépéseket tegyen, hogy kövessék őt.
Tudom, bár eredetileg nem a tömegmészárlás volt a terve és a haláltáborokat nem is ő találta ki, hanem az 1. vh. előtt az angolok, attól még borzalmas dolgokat művelt, több millió ember halála köthető közvetetten a nevéhez, amiért megtorlásként nem volt elég a sima halál... (De ezt nem az én tisztem eldönteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!