Szüksége van e Magyarországnak a romákra?
Figyelt kérdés
Mielőtt kezdődne a hiszti meg a jelentgetés most szólok, h egyszer már törölve volt a kérdés, de átfogalmaztam így most már mehet engedéllyel:)2012. jún. 18. 16:11
21/27 anonim válasza:
Hát nemtudom, de csak gondolom nekik is a személyi ig. Magyar a nemzetisége és nem cigány van írva.
Mondom nemtudom mert én fehér bőrű Magyar vagyok!
De valóban, cigányország az nincs!
22/27 anonim válasza:
A személyire nincs ráírva a nemzetiség.
23/27 anonim válasza:
Akkor, hogy mijen állampolgár! Én azt gondolom, hogy magyar van beírva. Ergo akkor Ő is Magyar csak más a bőrszíne!
24/27 anonim válasza:
Attól, hogy valaki magyar állampolgár, mitől lesz magyar? A német és cseh kollégám is erősen tiltakozik.
25/27 anonim válasza:
1x azért mert ide születtet.
2x azért mert itt él és dolgozik, ha dolgozik.
3x azért mert nem minden fehér bőrű dolgozik, ergo akkor ő meg fehér cigány.?
Valami itt a fogalommal van zavar.
26/27 anonim válasza:
A nemzetiségnek nincs köze ahhoz, hogy ki hol született, vagy hol dolgozik, vagy hogy dolgozik-e egyáltalán. A magyar magyar, a cigány cigány, a német meg német. Ne keverj össze mindent.
27/27 anonim válasza:
"Valami itt a fogalommal van zavar."
Igen, fogalomzavar van. Nálad. És embertelen helyesírási problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!