Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szüksége van e Magyarországnak...

Szüksége van e Magyarországnak a romákra?

Figyelt kérdés
Mielőtt kezdődne a hiszti meg a jelentgetés most szólok, h egyszer már törölve volt a kérdés, de átfogalmaztam így most már mehet engedéllyel:)

2012. jún. 18. 16:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát a cigányokat igazán nem teheted felelőssé azért a lopássorozatért amit rendszerváltás ürügyén végeztek politikusaink a privatizációval. Elég sok munkahely megszűnt akkor, és importáljuk a szart. Ezért nincs munka Magyarországon.
2012. jún. 18. 17:20
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Egyébként meg akik dolgoznak lehet hogy feketén dolgoznak, de a megvásárolt termékek után fizetik az ÁFÁ-t tehát ők is adóznak.
2012. jún. 18. 17:21
 13/27 anonim ***** válasza:

hát nem sok az biztos, csak azokra akik dolgoznak és nem segélyből tartja el a purdélyt. és valamit le tesz az asztalra(pár százalék)...

a többire szerintem nincsen.

2012. jún. 18. 17:22
 14/27 anonim ***** válasza:
42%

"de a megvásárolt termékek után fizetik az ÁFÁ-t tehát ők is adóznak."

Ilyen alapon Al Capone is adózott, nem is értem hogy kerülhetett börtönbe.

2012. jún. 18. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Al Caponének azért más vaj is volt a fején. ;-)
2012. jún. 18. 17:29
 16/27 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy egyre többen vannak. Nem csak azért, mert nyúl módjára szaporodnak, hanem Romániából tömegesen jönnek. Fokozatosan szorítják ki a magyar kereskedőket a piacokról. Először kis szatyrokkal jönnek egy autóban 9-en, majd egy idő után saját autóval. 1 év és Mercédesz busszal, utánfutóval érkeznek. Gondolom nem a hangyák hordták össze a rávalót és nem is becsületes adózás utáni jövedelemből sikerült össze kuporgatniuk. Kiabálnak, balhéznak, molesztálják a vevőket, átverik Őket, fenyegetőznek, átkozódnak. Soha nem kapnak ellenőrzést, azt csinálnak amit akarnak. Jelenleg ők az igazi magyarok akiket véd az állam. Ennek tudatában mindenki döntse el, hogy szükségünk van e rájuk.
2012. jún. 18. 19:01
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Nincs. Kulturálisan semmit nem tesznek hozzá az országhoz, amelyik normális körülmények közt él, az nem cigány módjára, cigány hagyományok szerint él.

Azzal takarózni, hogy van amelyik dolgozik, ha akár feketén is, az ÁFA miatt ő is adózik, kár, mert aki feketén dolgozik (vagyis hivatalosan munkanélküli), ugyan úgy megkapja a segélyeket, amiket mint bejelentett dolgozó nem kaphatna meg, így a kifizetett ÁFA, de inkább még egy kicsivel több is, visszacsúszik a zsebébe. Így még nagyobb kárt okoz az országnak, mint ha tényleg semmit nem csinálna.

2012. jún. 18. 20:01
 18/27 anonim ***** válasza:
De van még egyáltalán olyan segély amit akkor is kap valaki ha nem dolgozik legalább a közmunkaprogramban?
2012. jún. 18. 20:05
 19/27 anonim ***** válasza:
66%

nemtudom miért kell ezt a témát feszt elővenni. Kedves kérdező nem gondolod, hogy esetleg a cigányok feltehetnék ugyan ezt a kérdést csak úgy, hogy:

Szügsége van e Magyarországnak fehér bőrszínűekre?

Nem vagyok cigány, én fehér bőrű vagyok ha érted a szavak közötti lényeget.

te csak frusztrálod az embereket és nem akarsz közösségbe élni! maradj otthon a géped előtt, le ne menj nehogy megláss más kinézetű embert. Te ETALON, te!

2012. jún. 18. 22:06
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

"esetleg a cigányok feltehetnék ugyan ezt a kérdést csak úgy, hogy: Szügsége van e Magyarországnak fehér bőrszínűekre?"

Már feltették, és arra a következtetésre jutottak, hogy nincs. Azóta gátlástalanul gyilkolásznak is. End of Story. Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy valami oknál fogva biztos nem véletlenül hívják Magyarországot magyarnak, és nem cigányországnak, de mindjárt kijavítasz.

2012. jún. 18. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!