Ezt már végképp nem értem. Ha MagyarOrszágnak "úgysincs" szüksége Uniós támogatásra, akkor miért baj, ha azt befagyasztják?
Mondom én, hogy az EU a hibás... Nem adnak támogatást a saját pénzükből - a szemetek! :-DD
A támogatások feltételekhez vannak kötve. Ha nem teljesítjük a feltételeket, nem adnak támogatást. Ilyen egyszerű a dolog. Ezért persze lehet szidni a rohadt EU-t, hogy nem akarja pénzelni a magyar gazdaság fellendítését - na de azt azért tudni kell, hogy ez nem kötelező ám nekik!
Eddig is úgy támogattak minket, hogy nem teljesítettük a feltételeket. Most bekeményítettek - joguk van hozzá. Persze, nekünk meg nem tetszik a dolog.
Dehogy kell nekünk pénz. A Fidesz megmondta (a választások előtt), hogy pusztán logisztikai eszközökkel rendbe lehet tenni az országot, csak a büdös MSZP....
Nosza lássuk!
"A Fidesz megmondta ... hogy pusztán logisztikai eszközökkel rendbe lehet tenni az országot"
Na ennek örülök, hogy így gondolják, logisztikusnak készülök, úgyhogy remélhetőleg leesik valami zsíros állás. :D
Na de most komolyan:
Szintén azon a véleményen vagyok, mint például ahogy a 17:21-es mondja. Vannak szabályok, amiket nem tartottunk be. Nem tudom mi a nehezen érthető ebből. Ugyanez a szituáció, akár a sportoktól kezdve egészen a homokozóban játszó 4 évesekig.
Vannak szabályok, ezeket be kell tartani és akkor minden jó lesz, ha valaki nem tartja be, azt szankciók érik. Tényleg nem értem, mi olyan nehéz ebben.
Sehol sem farkasok és bárányok vannak.
Az elvekkel is van időnként gond (nálunk és az EU-nál is), de a megvalósítással még több.
Az nem kétséges, hogy egy csapat akkor hatékony, ha összehangoltan cselekszenek. Ez kitűnő elv, ezt szorgalmazzák elég sokan, főleg a németek. Mi pedig ez ellen megyünk, tehát az elvet támadjuk. Ez igen szarvas hiba - csak attól még nagyobb, hogy szándékosan csinálják és ezt Brüsszelben is látják.
Van azonban egy cseppnyi gyakorlati probléma. Ha akrobatákat és sántákat is bevesznek a csapatba, az egyik fele lassúnak és primitívnek, a másik túl gyorsnak és bonyolultnak tartja az attrakciókat. A drága műsorok költségeit pedig az egyik mellényzsebből odalöki, a másik belegebed és éhezni fog. Alapvetően ellentétesek az érdekek és nem a hozzáállás miatt. Jelenleg Brüsszel ezt nem tudja kezelni, erőlteti az azonos műsort, tehát azért van ok bőven a tiltakozásra. Ezt teszi alapvetően elhibázottan Orbán, és jobban a spanyolok. Viszont ők sokkal nagyobbak, ha ők belerokkannak, úszott a műsor, ha mi, hát kicsit gyengébb a szám.
Szóval azért nem olyan egyszerű kérdés ez. A mi oldalunkról nézve az alapvető hiba az időzítésben és az előadás módjában van. Sokszor a tartalom még szükséges is.
De persze egy másik (akár szlovák) oldalról megint más a kép. Az összehangoláshoz, békítéshez idő (meg akarat) kell, oszt egyikből sincs. Van viszont elhibázott szereposztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!