Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szüksége van e Magyarországnak...

Szüksége van e Magyarországnak a romákra?

Figyelt kérdés
Mielőtt kezdődne a hiszti meg a jelentgetés most szólok, h egyszer már törölve volt a kérdés, de átfogalmaztam így most már mehet engedéllyel:)

2012. jún. 18. 16:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%

Én nem bírom a roma szót, lealacsonyítóbb, az cigány. Van cigányzene, cigánypecsenye és cigánykerék. :D

Igazából egy cigány sehova, semmilyen nép közé nem tud beilleszkedni és nem is akar! Ha önellátó rendszert maaguknak létre tudnának hozni, valamint kereskedelem működne a magyarokkal, akkor igen. Kevés a munkahely, sok a munkanélküli magyar és sok a szociális segélyes vendégművész! Roma is akarhat dolgozni(igaz ritkább), de nekik más értékek fontosak, pl. család. Önellátó családi gazdálkodás, cserekereskedelem és becsület készségével szükség lenne rájuk. Most azon vitatkozunk mennyi az esély erre, szerintem 0,001987%

2012. jún. 18. 16:19
 2/27 anonim ***** válasza:
47%

A cigány kultúra Magyarország kultúrájának a része. Magyarországnak igenis szüksége van cigányokra.

Azonban

Magyarországnak nincs szüksége bűnözőkre. Sem cigány bűnözőkre, sem nem cigány bűnözőkre, politikai bűnözőkre sem, meg úgy általában elég sok mindenkire nincs szüksége Magyarországnak.

2012. jún. 18. 16:22
 3/27 anonim ***** válasza:
Első válaszadó vagyok, család fontosságát úgy értem, hogy szerintük akkor nő a nő, ha 5-szörös anya...aztán gondolkodunk, hogy miből öltöztessük...
2012. jún. 18. 16:24
 4/27 A kérdező kommentje:
Második milyen kultúráról beszélsz?
2012. jún. 18. 16:25
 5/27 anonim ***** válasza:
70%
zene, mesterségek. (amiknek jó része kihalóban van)
2012. jún. 18. 16:26
 6/27 nem dávid ***** válasza:
30%
Szerintem nem. Csekély részük normálisan él, adózik... de nagyobb részük lop, csal, segélyeken él. Ezért nem éri meg fenntartani őket. Viszont elismerem hogy romaként 2szer olyan nehéz munkát találni . De rengeteg kárt okoznak magyaroknak. sok gyilkosság védelmi pénz, illetve volt börtönőrként állíthatom hogy a börtönbe romák vannak többségbe pedig a magyar társadalom 10-15%át teszik ki.
2012. jún. 18. 16:29
 7/27 A kérdező kommentje:

Milyen mesterség?

Úgy csinálsz mintha más nem tudna zenélni.

2012. jún. 18. 16:29
 8/27 Vree ***** válasza:
37%

Szüksége van-e Romániának a magyarokra?

Nem tetszik a kérdés, mert már benne van hogy "nem lenne-e jobb nélkülük", mintha meg tudna szabadulni az állam csak úgy bármilyen polgárától, akivel több baj van mint haszon.

2012. jún. 18. 16:30
 9/27 Vree ***** válasza:
51%

"Úgy csinálsz mintha más nem tudna zenélni."

Akkor a négerekre sincs szükség, mert Eminem is tud rappelni...

Amikor cigányzenekart látsz, nem érzel semmi kulturális örökség dolgot?

2012. jún. 18. 17:09
 10/27 anonim ***** válasza:
61%

nincs szüksége

ha anyagiakat nézünk pl 1millió cigányból 10000 dolgozik ebből 9000 feketén

a többit biztos nem tartja el az az 1000 adózó tehát káros a magyar gazdasága

akkor még nem is vettük hozzá hogy mit művelnek

kimondottan károsak de nem lehet őket kirakni az országból mert nem "illik" fedősztorival retteg a világ hogy ők kapják meg akár 1 kis %ot is a barna csomagból

2012. jún. 18. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!