Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek kell az idei érettségiző...

Minek kell az idei érettségizőknek ajándékba adni Hoffmann "kedves" szavait és az alaptörvényt? Azt hiszik ettől a propagandától majd jobban elkezdik kedvelni a fiatalok azt, aki sokaknak tönkretett a jövőjét?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 18. 01:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
73%
Szimpla zsarolás, ne hagyjátok magatokat. Most rajtatok a sor, hogy felemeljétek a szavatokat a kormány ellen, mert az oktatás lassú, de teljes leépítése a céluk (és az, hogy egyedül az elit részesüljön komolyabb képzésben), hogy minél több buta birka legyen az országban. A tákolmány példányait meg vigyétek el szelektív gyűjtőbe, vagy tegyétek félre az őszi papírgyűjtésig, ha még van olyan.
2012. jún. 18. 11:11
 22/31 A kérdező kommentje:

"Na egy újabb sértődött érettségiző, aki azt hitte, h majd bejut 200 ponttal és elbohóckodja az x évet és kezében is a diploma.

Sajnálom, de ennek a ti érdeketekben vége.

Most is mehetsz jogra csak jól tanulni."

A gond, hogy nem jogra megyek. Éppen olyanra amit "támogatnak". Igazából ez a támogatás is vicc. Egyik dékán jól megmondta. Még infós és tárain is csökkentés ment végbe. Csak aki valamennyit fizet az kapott kedvezményt.

Amúgy ja lehet menni jogra. 100 helyre, amit mindenki látja, hogy csak látszat kedvéért van ott. De jövőre már semmilyen szinten nem lesz.

2012. jún. 18. 11:30
 23/31 A kérdező kommentje:

"Földrajzból minek mikor az csak első két éven van? "

Azért mert nem mindenhol első 2 évben van. Van akinek 4 éves. Nekünk a fizika 4 éves még egy másik haveromnak 2 éves.

2012. jún. 18. 11:33
 24/31 A kérdező kommentje:

ma 09:25

Mert van aki jobb képességű és le tud érettségizni előbb. Nem kellene a fidesz szintjét tartani és a jobbat lenyomni.

2012. jún. 18. 11:34
 25/31 anonim ***** válasza:

Hehe, gondoltam hogy le leszek pontozva mint az állat :D Egyetértek az egyik előzővel, aki azt írta hogy a ti érdeketekben jobb ez így. Én örültem volna ha egy kicsit keményebbre fogják a gyeplőt, és már az elejétől lett volna tétje a dolgoknak. Egész más lett volna a hozzáállásom.

És ez nem fidesz-nemfidesz kérdés, sajnos 20 éve (talán nem is csak Magyarországon), a politika azzal próbál újabb választói csoportokat megnyerni, hogy bárki, bármeddig szerencsétlenkedhet az egyetemeken. Ennek most vége szakadt egy időre. Az a szomorú, hogy nem a józan ész diktálta ezt, hanem a pénzhiány.

Most jól vissza lett fogva minden, aztán a következő (bármilyen) kormányok majd elkezdenek lazítani, költekezni, újra eladósítani ilyen hülyeségekkel az országot (igen, hülyeség hogy a 30 éves Örök Egyetemista az én meg a te pénzeden tölti 18. félévét a bölcsészkaron). Ezért kell drasztikus szabályokat hozni amiben csak lehet.

2012. jún. 18. 12:19
 26/31 anonim ***** válasza:

Jó de az infó is 4 éves?

Ezért nem értem én.

2012. jún. 18. 12:24
 27/31 A kérdező kommentje:

"Jó de az infó is 4 éves? "

Azt meg logikus megcsinálni. Nekem is könnyebb idén, hogy abból már nem kell készülni. És mert az kell neki a felvételihez vagy valami.

Most nem mindegy hogy ki miből érettségizik?

2012. jún. 18. 12:29
 28/31 A kérdező kommentje:

ma 12:19

De azt felejted el, hogy amit írtál az nem az átlag. Azok egy kirívó esetek. Egy egyetemi tanár mondta nekem, hogy eddig 1X találkozott olyannal aki 30 éves és egyetemista. Pedig volt már vagy 55.

A többség azért megy egyetemre mert szakmát akar, abban ami érdekli. A szórakozás meg hozzátartozik az egyetemi élethez.

2012. jún. 18. 12:32
 29/31 anonim ***** válasza:
15%

KÉRDEZŐ

OLYAN HÜLYE VAGY MINT A SEGGEM. komolyan.

2012. jún. 18. 14:04
 30/31 anonim ***** válasza:
yeah :D
2012. jún. 18. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!