Az igaz, hogy a 2014-től érettségizőknek minimum 2 emelt érettségi szükséges?
Az X óra közmunkáról hallottam,de ezt ma mondta egy ismerősöm.
Igaz ez?Mert nem hinném,mivel akkor ez folyna mindenhonnan és biztos hallottam volna az ez ellenes sztrájkokról...
Aki tud erről bármit,írjon,légyszíves!
Addig még van több mint két év. Teljesen felesleges ezen rágódnod, sok víz lefolyik még a Dunán, ki tudja mi lesz addig.
Mondjuk értelme lenne, mert a középszintű érettségi egy röhej, nulla tanulással meg lehet írni. Az emelt szintűre legalább tanulni kell.
Azért ez elég túlzás,hogy a gimisek előnyben vannak.
Debrecen legjobb (és az ország egyik legjobb) gimijében tanulok,mégis pl. matekból és németből olyan rossz tanáraim vannak,hogy senkivel nem tudják megértetni a tananyagot-matek emelt kilőve,középszinten is max. 4-es;németből nyelvvizsgát terveztem,de már lemondtam róla.
Egyébként sok egyetemen alacsony a ponthatár.
Remélem 2014-re semmi szivatósat nem terveznek.
2013től két emelt kell orvosira, állatorvosira, fogorvosira. a jogban meg ezekben nem vagyok biztos, de itt vannak :)
itt nyálazd végig, igaz 2014ről szó sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!