Az igaz, hogy a 2014-től érettségizőknek minimum 2 emelt érettségi szükséges?
Az X óra közmunkáról hallottam,de ezt ma mondta egy ismerősöm.
Igaz ez?Mert nem hinném,mivel akkor ez folyna mindenhonnan és biztos hallottam volna az ez ellenes sztrájkokról...
Aki tud erről bármit,írjon,légyszíves!
10.,köszönöm!:)
'(1) A Nemzetközi Olimpiai Bizottság által szervezett olimpiai játékokon, a FIDE által szervezett Sakkolimpián, 1984-től kezdődően a Paralimpián vagy Siketlimpián 1-3. helyezést elért jelentkezők felvételi összpontszáma bármely általuk választott intézményben, tagozaton, szakon 500 pont.! ezt hogy értsem?500 pont jár a felsorolt dolgok valamelyikéért?mert az irreális lenne...
A közmunkáról én is hallottam, de hogy mikortól azt nem tudom.
A két emelt meg csak az orvosi és gyógyszerész karokra kell majd 2013-tól, ahogy azt előttem valaki írta.
"Mondjuk értelme lenne, mert a középszintű érettségi egy röhej, nulla tanulással meg lehet írni. Az emelt szintűre legalább tanulni kell."
Kedves válaszoló, mikor érettségiztél 1995-ben?? Képzeld egyáltalán nem nulla a középszint, 3 hete tanulok szóbelire 23 történelem tételt amelyikből van ami 3 anyagrészből áll, és a további 80 tételről már ne is beszéljünk. Kíváncsi lennék neked hány százalékos lett az érettségid, mert ha arra gondolsz hogy nulla tanulással elértél 25%-ot és az neked jó akkor értem, de ne mond már hogy semmit nem tanul valaki és 80-90%os érettségije lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!