"félelmet keltő luftballon"?
Figyelt kérdés
Tegnap teljesen ledöbbentem. Talán a Hír tv híradójában bemutatták Tomcatet (ugye nem kell bemutatni, hogy ki ő?), aki egy fekete színű luftballont fújt fel. Talán szemek is voltak a lufin. Úgy konferálták be, hogy félelmet keltő lufit fújtak a tüntetésen.
Mi a véleményetek erről? Mi jöhet még?
2009. júl. 5. 14:31
11/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy hová tünt a 2. felszólaló válasza? aki azt írta pontosan:
"TomCat az ország szégyene."
2009. júl. 5. 19:22
12/18 anonim válasza:
Amikor a tv-ben hallottam a félelemkeltő lufikról nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.... Persze csak a megdöbbenés után. Hihetetlen... Lufik miatt visznek be embereket, meg azért, mert ők ott szépen csendben üldögéltek egyenruhában vagy anélkül. Szánalmasnak tartom, ahogy a rendőrök nekirontottak a szinte mozdulatlanul ücsörgő embereknek és lefújták, ütötték őket.... És sokan még mindig demokráciáról beszélnek és fröcsögnek a gárdáról. Mikor veszik észre, hogy át vannak b*szva? Minek kell még történnie, hogy mindenki tisztán lásson?!
13/18 A kérdező kommentje:
Vannak ismerőseim az egyenruhások között. Civil emberként egyetértenek a másik oldalon állókkal, csakhát... van munkájuk, van fizetésük, biztos hátterük, .... és hát fejet hajtanak a parancsok előtt...
2009. júl. 5. 21:14
14/18 anonim válasza:
3 fajta rendőr létezik:
tisztességes,
korrupt,
bűnöző.
15/18 anonim válasza:
be kell tiltani a postások egyenruháját!!! meg a közterületesekét meg a biztonságiőrökét meg minden egyenruhát ez mind alkalmas félelemkeltésre!!!!!
emberek hova jutott az ország 20-év alatt!!!!
16/18 anonim válasza:
én minden alkalommal szívinfarktus közeli állapotba kerülök, amikor meglátom a repűlógépen az egyenruhás személyzetet
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy ezért nem kell az iskolákban köpenyt hordani? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!