"félelmet keltő luftballon"?
Tegnap teljesen ledöbbentem. Talán a Hír tv híradójában bemutatták Tomcatet (ugye nem kell bemutatni, hogy ki ő?), aki egy fekete színű luftballont fújt fel. Talán szemek is voltak a lufin. Úgy konferálták be, hogy félelmet keltő lufit fújtak a tüntetésen.
Mi a véleményetek erről? Mi jöhet még?
közös erővel a "gyűlöletlufik" ellen XD....
amúgy egy rossz vicc amit a babók és az "újmádzsáristák" csinálnak már az országban.....
Miért,mikor elvitték a jobbikos politikust?(direkt nem írok nevet) aki csak üldögélt?
Magyarországon már a parkban sem lehet békésen üldögélni - ha egyenruhában üldögélsz, annak sem szabadna bajnak lennie...HOL VAN ITT A SZÓLÁS SZABADSÁGA???Diktatúráknál ovlt ilyen helyzet.Teljesen fel vagyok háborodva :@
igaz ugyan, hogy a bombagyar.hu szerint "... látványos lenne, ha több száz ilyen lufi lebegne a tüntetők feje fölött, utalva a terrorvádak megalapozatlanságára."
szerintem azonban 500db fekete lufi nem kifejezetten megnyugtató látvány. és szerintem a céljuk is ez volt vele.
Tehát akkor nagyjából egyetértünk azzal, hogy áldemokráciában élünk.
A Jobbik megerősödése egyenesen arányos a másik oldal növekvő gyűlöletével - mindennel szemben ami nemzetinek számít.
Egyébként szerintem be kéne tiltani a McDonaldos lufikat is, mert belőlem félelmet vált ki. (Félek, hogy a kölök legközelebb is oda akar menni, mert ott ingyen lufit adnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!