Ha este a sötét utcán vagy akár napközben is körbevesz 10 roma, az nem "félelemkeltés"? Az nem büntethető? Pedig bennem félelmet keltenek.
Cigányokat megbüntetni??
Tökmindegy mit csinálsz, Te vagy a büdös rassszista, Téged vesznek elö.
Nem félelemkeltés ez te cúúúna kis rasszista, este csak a pontos időt szeretnék megkérdezni, mert sietnek haza, hiszen másnap korán reggel kezdődik a műszakjuk.
Napközben sem félelemkeltés, hiszen a helyi munkaközvetítő irodát keresik, és azért állnak körbe, hogy mind hallják a választ.
http://www.youtube.com/watch?v=yKYetSNr8-M
Ez a válasz.
:D Ez az utolsó érdekes volt. :D
Múlt nap egyetemi buli volt a sulinknak, rár egyetemistát elkaptak a cigányok bandástul a városban és megverték őket. Mindezt Vas megyében, Szombathelyen, ahol állítólag még jobb a helyzet. A bálos cigány-magyar verekedésekről meg már ne is beszéljünk. Volt, hogy két cigány csaj nekiállt lökdösni engem a nagy semmiért. Azóta a hely közelébe sem megyek, inkább keresek más szórakozási formát. És igen, azok után, amiket láttam, átéltem, nekem már 3-4 cigány közeledése is félelemkeltő. Verőfényes napsütésben is, a nyílt utcán is... ha többen vannak és cigányok, már félelemérzetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!