Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hitler miért negatív emberként...

Nem dávid kérdése:

Hitler miért negatív emberként van bemutatva mindenhol?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 11:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés szólhatna bárkiről, aki embereket ölt. Mengele is negatív szereplője a történelemnek, mert egy állat volt, de egy csomó orvosi kutatást végzett, sok dolgot ő fedezett fel (tetanusz).

Ettől függetlenül egy pszichopata állat volt.

2012. jún. 18. 22:39
 32/41 anonim ***** válasza:

# 29

Civil áldozatokról volt szó. Amúgy közvetve Hitler, közvetlenül Sztálin a hibás.

2012. jún. 18. 22:53
 33/41 tarak ***** válasza:
50%
valaki jol leirta, lehet hogy sztalin tobb embert olt meg meg akarmi de attol hitler se szent. es ha nagyon tetszik: luzer volt, legalabbis totalis luzerkent vegezte. kb. ennyi. a luzerek altalaban negativan vannak bemutatva, meg is kaptad a kerdesedre a valaszt.
2012. jún. 20. 04:50
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Mert negativ volt.
2012. jún. 20. 05:01
 35/41 anonim ***** válasza:
87%

Azért nemcsak az számít, ki mennyit ölt. Gyilkos és gyilkos között különbséget kell tenni. A szó eredeti értelmében gyilkos az is, aki halálra gázol egy eléje futó gyereket. Meg a hidegvérű, kegyetlen szadista daraboló is gyilkos. Mégsem azonosak.

Hitler pribékjei 1933 és 1945 között kevesebb embert öltek meg, mint Sztálin pribékjei 1923 és 1952 között. Darabra. Hitler "fajtisztítás" érdekében gyilkolt. Ebből a fajtából kevés van, talán csak a jezsuiták Közép- és Dél-amerikai népirtása hasonlatos, bár ők nem etnikai, hanem vallási alapon tették. Sztálin puszta hatalommegtartás érdekében gyilkolt. Ebből a fajtából napjainkban is rengeteg van, legfeljebb ő "példakép" lehet. Egyikükre sem lehet mondani, hogy minden esetben egyetlen ok miatt végeztettek ki embereket. És nem minden halál írható egyedül az ő számlájukra, ismert, hogy abszolút hatalom mindig kitermeli az azt is túllihegő, teljesítmény-kényszeres beteg pribékeket. Ők akkor is ölnek, ha a "főnök" igazából nem tartja szükségesnek.

Tehát Hitler azért "előzi" meg Sztálint, mert ő volt a világ első (és eddig egyetlen) "kultúrdiktátora", aki elméletet gyártott az etnikum alapú népirtásra, és ezt ilyen mértékben végre is hajtotta.

2012. jún. 20. 08:55
 36/41 anonim ***** válasza:
91%
Talán azért, mert az emberiség egy részét kegyetlenül egész egyszerűen kiirtotta?
2012. jún. 23. 11:02
 37/41 anonim ***** válasza:

Nekem jó világ lenne, ha nyertek volna, én árja vagyok. :)

Ráadásul németéknél hagyományosan a munkavégzésnek van becsülete, a naplopásnak nincs, ebből a szempontból is jobb világ lenne ha német orientáció valósult volna meg a 2. vh után. Nem volt véletlen a német gazdasági csoda a 50-es és 60-as években. Más országokban, amelyek Marshall-segélyt kaptak, nem volt ilyen. Csak már a németeknél is romlott a sok bevándorló és a nagy társadalmi liberalizáció miatt.

2012. jún. 23. 19:31
 38/41 anonim ***** válasza:

Nekem sok német barátom van és rokonok is.Apai ágról teljesen német vagyok , a nagyapám testvére a náci seregben szolgált és rokona egy elég híres személy onnan (nem Hitler).

A az én német barátaim szerint is tenni kellene valamit a zsidókkal.Nagyon utálják őket.

Némelyikük isteníti is Hitlert de a többség nem.Azonban mind nagyon büszkék a 3. birodalomra.

És ők is azt mondják hogy a Holokauszt egy hazugság és nem történt meg.És teljesen igazuk van.

Az ő nagyapáik , dédapáik ott voltak.Tudják.

2012. jún. 23. 19:37
 39/41 anonim ***** válasza:

Akiknek rokonjai haltak meg, azok biztosan nem szeretik Hitlert! Egy értelmes józan eszű ember véleményem szerint egy tömeggyilkost nem szerethet! Ez alap kérdés. Nekünk Magyaroknak legalább az alapokban együtt kell/kéne érteni!

De szerintem országunk 99%-a nem híve az erőszaknak, és emberek kiirtásának! Én Testvéreim, Békét,Szeretetet,Boldogságot szeretnék, MINDEN jólelkű Honfitársamnak!

Üdv

2012. jún. 23. 21:43
 40/41 anonim válasza:
Mert a zsidók uralják a sajtót (is) :(
2012. júl. 25. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!