Hitler miért negatív emberként van bemutatva mindenhol?
Ez a kérdés szólhatna bárkiről, aki embereket ölt. Mengele is negatív szereplője a történelemnek, mert egy állat volt, de egy csomó orvosi kutatást végzett, sok dolgot ő fedezett fel (tetanusz).
Ettől függetlenül egy pszichopata állat volt.
# 29
Civil áldozatokról volt szó. Amúgy közvetve Hitler, közvetlenül Sztálin a hibás.
Azért nemcsak az számít, ki mennyit ölt. Gyilkos és gyilkos között különbséget kell tenni. A szó eredeti értelmében gyilkos az is, aki halálra gázol egy eléje futó gyereket. Meg a hidegvérű, kegyetlen szadista daraboló is gyilkos. Mégsem azonosak.
Hitler pribékjei 1933 és 1945 között kevesebb embert öltek meg, mint Sztálin pribékjei 1923 és 1952 között. Darabra. Hitler "fajtisztítás" érdekében gyilkolt. Ebből a fajtából kevés van, talán csak a jezsuiták Közép- és Dél-amerikai népirtása hasonlatos, bár ők nem etnikai, hanem vallási alapon tették. Sztálin puszta hatalommegtartás érdekében gyilkolt. Ebből a fajtából napjainkban is rengeteg van, legfeljebb ő "példakép" lehet. Egyikükre sem lehet mondani, hogy minden esetben egyetlen ok miatt végeztettek ki embereket. És nem minden halál írható egyedül az ő számlájukra, ismert, hogy abszolút hatalom mindig kitermeli az azt is túllihegő, teljesítmény-kényszeres beteg pribékeket. Ők akkor is ölnek, ha a "főnök" igazából nem tartja szükségesnek.
Tehát Hitler azért "előzi" meg Sztálint, mert ő volt a világ első (és eddig egyetlen) "kultúrdiktátora", aki elméletet gyártott az etnikum alapú népirtásra, és ezt ilyen mértékben végre is hajtotta.
Nekem jó világ lenne, ha nyertek volna, én árja vagyok. :)
Ráadásul németéknél hagyományosan a munkavégzésnek van becsülete, a naplopásnak nincs, ebből a szempontból is jobb világ lenne ha német orientáció valósult volna meg a 2. vh után. Nem volt véletlen a német gazdasági csoda a 50-es és 60-as években. Más országokban, amelyek Marshall-segélyt kaptak, nem volt ilyen. Csak már a németeknél is romlott a sok bevándorló és a nagy társadalmi liberalizáció miatt.
Nekem sok német barátom van és rokonok is.Apai ágról teljesen német vagyok , a nagyapám testvére a náci seregben szolgált és rokona egy elég híres személy onnan (nem Hitler).
A az én német barátaim szerint is tenni kellene valamit a zsidókkal.Nagyon utálják őket.
Némelyikük isteníti is Hitlert de a többség nem.Azonban mind nagyon büszkék a 3. birodalomra.
És ők is azt mondják hogy a Holokauszt egy hazugság és nem történt meg.És teljesen igazuk van.
Az ő nagyapáik , dédapáik ott voltak.Tudják.
Akiknek rokonjai haltak meg, azok biztosan nem szeretik Hitlert! Egy értelmes józan eszű ember véleményem szerint egy tömeggyilkost nem szerethet! Ez alap kérdés. Nekünk Magyaroknak legalább az alapokban együtt kell/kéne érteni!
De szerintem országunk 99%-a nem híve az erőszaknak, és emberek kiirtásának! Én Testvéreim, Békét,Szeretetet,Boldogságot szeretnék, MINDEN jólelkű Honfitársamnak!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!