Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hitler miért negatív emberként...

Nem dávid kérdése:

Hitler miért negatív emberként van bemutatva mindenhol?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 11:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
23%

"Mert a történelem egyik leggonoszabb,legvéresebb és legkegyetlenebb diktátora volt."

Érdekes, Sztálin lelkén sokkal több emberi élet szárad.

2012. jún. 17. 19:14
 22/41 anonim ***** válasza:
Amennyire tudom Oroszországon kívül nem is túl jó Sztálin megítélése, Kínában pedig még nem ment végbe akkora változás, hogy büntetés nélkül rosszat lehessen mondani Maoról.
2012. jún. 17. 20:17
 23/41 anonim ***** válasza:
44%

Hitler holokausztja: 3-6 millió áldozat

Sztálin kommunizmusa: 100 millió áldozat

Nos?

2012. jún. 17. 20:59
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Hitler szerinted hány évig volt hatalmon? És Sztálin? Amúgy az a 100 millió a legmagasabb "becsül" ennél jóval alacsonyabbak is vannak, másrészről továbbra sem értem, hogy mit akarsz kihozni a dologból? Rehabilitáljuk Hitlert? Csak mert, mint írtam sehol sem pozitív Sztálin megítélése, kb csak Oroszországban próbálják egyesek jobb színben feltüntetni.
2012. jún. 17. 21:37
 25/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem mondtam ilyet. Csak "egyes népek" azért próbálják Hitlert a legrosszabbnak beállítani, hogy bizonyos előnyökhöz illetve jogokhoz jussanak. Hitler a magyarságnak sem tett jót, szóval nem éltetem. Csak megjegyeztem, mert a sok agymosás miatt azt hiszik az emberek, hogy ő volt az egyetlen véreskezű diktátor. Úgy állítják be, mintha az a 6 millió áldozat súlyosabb veszteség lenne, mint az világ összes népírtásából származó emberi veszteség. Ez nem tetszik nekem! Erre hivatkozva több jogot élveznek mint akármelyik átlagember. Szerintem kitalálod kikre célozgatok.
2012. jún. 17. 21:50
 26/41 anonim ***** válasza:
Oroszországban sem szeretik Sztálint mivel nem 1 orosz vére tapad a kezéhez.
2012. jún. 17. 21:59
 27/41 anonim ***** válasza:
Vagy mert talán Sztálin nem is orosz, hanem Grúz volt?
2012. jún. 17. 22:41
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy tömeggyilkos miért lenne pozitív? Akár Hitler, akár Mussolini, akár Franco, akár Sztálin... Tök mindegy, hogy "csak" 1 millió vagy 20 millió embert öletett meg!
2012. jún. 17. 23:43
 29/41 anonim ***** válasza:
95%

"Hitler holokausztja: 3-6 millió áldozat

Sztálin kommunizmusa: 100 millió áldozat

Nos?"

Hitler miatt nem csak a zsido khaltak meg. Szamitasba vehetned pld a Don kanyart is - hogy mast ne mondjak.

Nos?

2012. jún. 18. 13:24
 30/41 anonim ***** válasza:

Üdvözlet!

Szerintem is tök mindegy, hogy ki ölt többet!

A lényeg, hogy ölt!!!!

Aljas kegyetlen emberek voltak!!!

A Magyar társadalom legalább addig az alapokig eljuthatna, hogy ALAPOKBAN egyetértsenek. Pl: ebben....!

Hitler utálta a zsidókat, és általánosított!!!

Helytelenül és galád módon!

Vannak normális zsidók, és mocskos gazemberek is közöttük..!!!

Hogy érezheti magát Magyarországon egy tisztességes zsidó, mikor folyton azt hallja egyes emberektől(főként fiataloktól...), hogy jajj, de utáljuk a zsidókat, meg, hogy mindent ők irányítanak, irtsuk ki őket...!!!

Kérdem én. Hogy mondhat egyetlen ember is olyat, hogy öljünk???? Ráadásul általánosítva??? Én MINDEN gyilkost, tömeggyilkost elítélek!!!!!!!!

Elítélem Hitler időszakát, Sztálin időszakát, az utána folytatandó kommunizmust stb..

Komolyan megáll az eszem, hogy Magyarországon, még sok helyen azt kell egy normális embernek magyaráznia, hogy ölni nem szép dolog, és , hogy Hitler egy aljas gyilkos volt!!!Sőt...Vannak olyanok, akik buzdítanak a zsidók kiirtására...! Elképesztő!

Én csak békét, boldogságot, szeretetet, és szabadságot szeretnék MINDEN jólelkű embernek!!!!

További Szép Estét Kívánok!

2012. jún. 18. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!