Hitler miért negatív emberként van bemutatva mindenhol?
"Mert a történelem egyik leggonoszabb,legvéresebb és legkegyetlenebb diktátora volt."
Érdekes, Sztálin lelkén sokkal több emberi élet szárad.
Hitler holokausztja: 3-6 millió áldozat
Sztálin kommunizmusa: 100 millió áldozat
Nos?
"Hitler holokausztja: 3-6 millió áldozat
Sztálin kommunizmusa: 100 millió áldozat
Nos?"
Hitler miatt nem csak a zsido khaltak meg. Szamitasba vehetned pld a Don kanyart is - hogy mast ne mondjak.
Nos?
Üdvözlet!
Szerintem is tök mindegy, hogy ki ölt többet!
A lényeg, hogy ölt!!!!
Aljas kegyetlen emberek voltak!!!
A Magyar társadalom legalább addig az alapokig eljuthatna, hogy ALAPOKBAN egyetértsenek. Pl: ebben....!
Hitler utálta a zsidókat, és általánosított!!!
Helytelenül és galád módon!
Vannak normális zsidók, és mocskos gazemberek is közöttük..!!!
Hogy érezheti magát Magyarországon egy tisztességes zsidó, mikor folyton azt hallja egyes emberektől(főként fiataloktól...), hogy jajj, de utáljuk a zsidókat, meg, hogy mindent ők irányítanak, irtsuk ki őket...!!!
Kérdem én. Hogy mondhat egyetlen ember is olyat, hogy öljünk???? Ráadásul általánosítva??? Én MINDEN gyilkost, tömeggyilkost elítélek!!!!!!!!
Elítélem Hitler időszakát, Sztálin időszakát, az utána folytatandó kommunizmust stb..
Komolyan megáll az eszem, hogy Magyarországon, még sok helyen azt kell egy normális embernek magyaráznia, hogy ölni nem szép dolog, és , hogy Hitler egy aljas gyilkos volt!!!Sőt...Vannak olyanok, akik buzdítanak a zsidók kiirtására...! Elképesztő!
Én csak békét, boldogságot, szeretetet, és szabadságot szeretnék MINDEN jólelkű embernek!!!!
További Szép Estét Kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!