Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan barátságtalan és...

Miért olyan barátságtalan és gyanakvó sok magyar a törökökkel, arabokkal és más közel-keleti népekkel szemben?

Figyelt kérdés
Megalapozott ez a viselkedés, tehát ennyi magyarnak személyes rossz élménye volt több ilyen néphez tartozó emberrel, vagy csak megrészegültek a sok nyugati és izraeli propagandától?

2012. jún. 8. 09:54
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%

Ha néhány osztrák embert megkérdeznétek arról hogy milyen is a török,és az arab mentalitás,akkor valószínűleg már kevésbé lenne szimpi ezután e két nép..

Saját bőrömön tapasztaltam mikor kint dolgoztam mentőápolóként Grazban,hogy milyen "kedves" emberek is a törökök,és az arabok.

Nagyon más gondolkodásuk,és mentalitásuk van.

Természetesen közöttük is vannak normális,és rendes emberek,de azt hiszem érdemes velük óvatosnak lenni..

2012. jún. 9. 23:26
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
én a 13-as vagyok. szerintem is óvatosnak kell lenni. de pl ott is annyira nagy ország külön régiókkal, Szíria és a veszélyesebb Törökország oldalába sokkal inkább élnek olyan emberek, akik nem kedvességükről híresek. pl Isztambul, Ankara oldala Európa részén tök normális a legtöbbje. Jah és hát azért ha pl Amsterdamba megkérdeznék mi a vélemény a magyarról. huuuhaa, hát pr*stiországnak tekintenek rá, teli nyápic kurv@val. de komoly. minden országról megvan a véleménye másnak. ezen nincs mit csodálkozni.:P
2012. jún. 10. 10:01
 23/32 anonim ***** válasza:
77%
Ha valakinek személyes tapasztalatai vannak az már nem vélekedhet róluk jól. Pl.: * a keleti pu-nál nem tudsz úgy felszálni a vonatra hogy az arabok ne kérdeznék meg hogy kell fiű? * a józsefvárosi piacra kimész vásárolni és ha nőnöl vagy bíztos megálit egy * az elopott telefonodat is bíztos egy aluljároba egy arab telefonárus veszi majd meg a tolvajtól * albérletett sem adnak nekik ki szívesen... stb stb..
2012. jún. 10. 15:57
 24/32 anonim ***** válasza:
22%

"h magyar testvéreire is kb így nézhetnek akkor Németbe és Angliába. hogy kimennek dolgozni."

Te nekem ne üzengess.

Ezen kívül nem a mi szokásunk, hogy külföldre költözve tömegesen gyereket szülünk és eltartatjuk magunkat a befogadó ország adófizetőivel; "pénzváltásból", "szőnyegüzletből" meg "használt műszaki cikk boltból" és "kifőzdéből" szerzünk pár hónap alatt milliókat, valamint, hogy hamis papírokkal tartózkoduk kint, ezen felül, pedig érdekes politikai hátterű üzletekbe bonyolódunk terroristaszervezetekkel, és bulizunk, ha felrobbantanak az anyaországban v.mit.

2012. jún. 10. 21:08
 25/32 anonim ***** válasza:
52%

"Te nekem ne üzengess"--??? Lool mert te ki vagy????

H akarok üzenek, ez az oldal erről szól. XD.

Jah, és kb amit írtál, tökre a magyar jut róla eszébe az embernek. vagyis nem csak a magyar. de ott van az élvonalban a magyar nép is mindeben, ha te ezt nem látod és nem veszed észre, akkor nagyon szűk körbe vagy bezárva. nemtudod én honnan látom és tudom. nagyon bevágtad a durcit, ez amúgy pszihológiai szempontból elfojtott agressziót mutat. nem tudom mit húzod magasara az orrod...:D.

2012. jún. 10. 21:50
 26/32 anonim ***** válasza:
79%
*mármint a robbantgatás nem magyar szokás. de helyette komoly munkaerő a világ piroslámpás negyedeibe. igen van mire büszkének lenni. Hiába vagyok magyar, nem fogom fényezni a saját népem csak azért mert az enyém, látni attól még a Komoly hibákat. ezt fel kell vállalni, h javítani tudjunk rajta.
2012. jún. 10. 21:52
 27/32 kapuciner ***** válasza:

A vérszomjas iszlám

"Izrael addig fog létezni, amíg az Iszlám el nem pusztítja, mint ahogy másokat is elpusztított már korábban" (A szent emlékű mártír, Hassan al-Banna imám).

Ezt rakta ki egy nagyon kedves ismerősöm. A szent emlékű mártírnak természetesen igaza van, ha és amennyiben...de ez nem most fog bekövetkezni. Nem tudom, mikor, de nem most. És már kezd idegesíteni a rémüldözés. Ha még azt mondaná valaki, hogy basszus, kit akarnak hunyóként kihozni ebből az egészből, vagyis kire feni Amerika (ez olyan megnyugtató, és konkrét) megint a fogát, még megérteném. De hogy az iszlám? Különösen az a pár végsőkig megnyomorított szerencsétlen, bezárva egy fal mögé a saját országában...házilag eszkábált és csempészalagutakon áthozott rakétákkal...háttértámogatás nélkül, nehézfegyverzet nélkül, légierő nélkül, technika nélkül...ne legyen már senki hülyébb a sokévi átlagnál. A palesztinokat az utóbbi, körülbelül hatvan évben mindenki és mindig valamire felhasználta. Senki nem fogadta be őket végleg, de mindenki rájuk hivatkozott, ha úgy érezte, sanszos Izrael ellen. Vagy úgy érezték helyette, akik mögöttük álltak, és akik amúgy szartak Izraelre magasról. Ők Izrael támogatóira vadásztak. Már Izrael maga is több játszma eredményeként jött létre, és teljesen mellékes bármely játszma szereplőinek a nemzetiségi hovatartozása. A szovjetek az angolokkal akartak kibabrálni, aztán, miután ők távoztak, Izraellel, hogy ők maradjanak a nevető harmadikok, persze arab burnuszban. Az amerikaiak támaszpontot akartak és egy erős szövetségest. A zsidók - az átlagzsidók - egy illúziót. Az átlagarabok békességet és a korábbi status quo-t. A nem átlagzsidók...nos, itt kezdődik, amiről azt írtam, hogy lényegtelen a nemzetiségi hovatartozás. Legfeljebb történelmileg lényeges, azért, hogy miért éppen ők. Tehát nem Izrael vagy a palesztinok sorsa dőlhet el itt, hanem a világ sorsa. De csak akkor, ha az összes nagyhatalom úgy akarja, vagy a világpolitika sakkjátszmája kikényszeríti, mint az eddigi két világháborút, de legalábbis az elsőt.

Hogy is mondják maguk az izraeliek? Ami a Közel-Keleten történik, abban a Moszad keze mindig benne van valamiképpen. Mi látunk valamit, amiről azt gondoljuk, lényeges, de nagy valószínűséggel a lényeg valahol teljesen másutt van. Mondjuk, találnak sok-sok iráni rakétát. Esetleg néhány iráni állampolgárral. Vagy éppen hogy nem találnak semmit, viszont azt szeretnék, hogy valaki lépjen. De hogy nem a szerencsétlen palesztinok az igazi vadak, arra most és itt nagy tétben fogadnék. Még akkor is, ha valóban ők lőtték ki azokat a rakétákat. És ha valóban azt hiszik, az ellenkező oldalon állnak, mint Izrael. Akkor is, ha meg vannak győződve róla, hogy kijátszva a zsidó éberséget, ők szerezték be, és halmozták fel az ellenállás néhány, Izraellel szemben amúgy teljesen hatástalan fegyverét.

Végtére Gavrilo Princip is meg volt győződve a maga igazságáról. Arról is, hogy önállóan döntött, és a cél a független Bosznia-Hercegovina volt, esetleg egy független délszláv állam.

Én jártam Egyiptomban is, Iránban is, Jordániában is, Izraelben is, csak Szíriában nem. Az asszuáni gát (két gát) haszna erősen vitatott, mindenesetre, ha valami történne velük, Egyiptomnak jó időre vége volna. Volt szerencsém rajta állni. Ezt a roppant fontos létesítményt (a főgátat) két, azaz kettő homokzsáktorlasz védte, néhány katonával és szerintem még Rommel idejéből ottmaradt puskákkal. Ennyit a vérszomjas arabokról, és az arabveszélyről.

2013. febr. 3. 02:24
 28/32 anonim ***** válasza:
56%

25-öske! Szánalmas szakbarbár vagy.

ÉN ismerek nem egy arabot és más nációból valókat is, mert volt "szerencsém" szomszédságba kerülni velük. Soha nem volt másokkal annyi probléma, mint az arabokkal egy hét alatt. Tehát az én véleményem releváns.

Szerinted a mentős is hazudik, meg én is?

TAPASZTALAT. Ez az, ami nincs neked, csak magyarázol a rózsaszín liberális szemüveg mögül.

2013. febr. 3. 18:29
 29/32 anonim ***** válasza:
83%

Én szerintem meg az van, hogy nem csak a bevándolrókkal, törökökkel stb gyanakvóbbak az emberek, hanem mindenkivel úgy általánosságban. Az emberek közül egyre kevesebben bíznak a másikban. Az embernek azon kell félnie hogy mikor rabolják ki, ha naivan segít egy balesetnél, az, akinek összetört a kocsija, a neki megálló segítő kocsijába bepattan és ellopja? a másik, aki rosszullétet színlel, a pénztárcádra utazik? a harmadik, akit felsegítesz mert elesett, az az egész táskáddal akar elrohanni? és nem kell ahhoz fiatalnak lenni vagy idősnek. Én is nézem a tévét, látom hogy mik megtörténnek és én is oda fogok figyelni, hogyha valakinek kell segíteni de csakazértis segítek, ha valaki bajban van. De nagyon sokan továbbmennek és mintha nem látnák a bajba eső embert, ez ellen kell tenni és odafigyelni. Ne haragudjatok az offtopic miatt de szerintem ez valamilyen szinten ide tartozik, hogy mindenki egyre gyanakvóbb kezd lenni. általánosságban is.

Csak azt tanácsolom, mindenki saját megítélésére bízza a dolgokat, ne engedjétek hogy befolyásoljon titeket bármi.

Nekem itt sorra érnek a rossz dolgok, de nem gondolom hogy a magyarok rosszak lennének, tudom hogy nem rosszak, jó emberek, de a sok helyen a szegénység sok embert rosszzra visz.

2013. febr. 5. 20:11
 30/32 anonim ***** válasza:
Ja, meg szétverik a segélyhívó telefonokat.
2013. febr. 5. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!