Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan barátságtalan és...

Miért olyan barátságtalan és gyanakvó sok magyar a törökökkel, arabokkal és más közel-keleti népekkel szemben?

Figyelt kérdés
Megalapozott ez a viselkedés, tehát ennyi magyarnak személyes rossz élménye volt több ilyen néphez tartozó emberrel, vagy csak megrészegültek a sok nyugati és izraeli propagandától?

2012. jún. 8. 09:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben a terrorizmusnak is köze van.

Bár tény, hogy nem minden közel-keleti ember terrorista, de ha egy 10 éves kisgyerekre is rárakják a bombát, akkor ezen szerintem nem kell csodálkozni. Erre mondják, hogy senkiben sem bízhatsz.

Személy szerint nem volt velük rossz élményem, sőt nem is nagyon találkoztam eddig egyel se.

2012. jún. 8. 16:36
 12/32 anonim ***** válasza:
42%

Mert sunyik, és pofátlanok.

Ne haragudj már, de az elég durva, hogy idejönnek, (néha alig tudnak egy értelmes mondtatot összerakni magyarul), és őket nem rúgja s*ggbe az állam, hogy miért nem fizetnek (miközben milliókat harácsolnak össze "étkezdéből" meg "szőnyegboltból" meg "használt mobiltelefon üzletből", de ha te esetleg tévedsz 500 Ft-t az adóbevallásodban, már köztörvényes bűnözőnek tekintenek.

2012. jún. 8. 22:41
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

utolsó kommentelőnek üzenem, h magyar testvéreire is kb így nézhetnek akkor Németbe és Angliába. hogy kimennek dolgozni.

A törökökkel nincs semmi bajom, bár az tény hogy nagyon át tudják verni a nőket, beudvarolnak egyszerre többnek is. Ez nem szimpatikus sztem. de azon kívül nem nemzetet kell elítélni hanem embert.

2012. jún. 9. 08:52
 14/32 anonim ***** válasza:
87%
13: Magam is így gondolom, de ez a többes udvarlás nem török sajátosság. Csinálja ezt magyar, meg sok más nemzet fia is.
2012. jún. 9. 09:10
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt is tudom, h mások is művelik. de tapasztalatból mondom, a török férfiak nagyon nyomulósak.
2012. jún. 9. 09:47
 16/32 anonim ***** válasza:
77%

Igen, előző válaszoló, nagyon igazad van. Nagyon sok nő nem gyanakszik eléggé, amikor a török hapsi fűt-fát ígér és teszi a szépet, hogy megkapja ami kell neki. Amint megkapja, lép. ...A török férfiak nagy része a magyar nőket szexuális tárgyként tekint.

A magyar nőknek sokkal gyanakvóbbaknak kell(ene) lenniük a török férfiakkal. hogy ne kapják meg rögtön, amit akarnak.

2012. jún. 9. 09:54
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ezen a téren a grúzok is jól teljesítenek. én vagyok a 13-as :D.

nem kell minden törököt sem elítélni. vannak azért oyy is épp normális emberek. de azért meggondolnám sok nő helyébe mit tegyek. mondjuk sztem ha az illető már több hónapja tartja a kapcs, akkor lehet normális de akik meg azonnal indulnak az emberre, háát. megvan a véleményem.

2012. jún. 9. 12:33
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok, ha olvasnád amit írtam látnád hogy nem mindegyik törökre utaltam. Nem a tv-ből szedtem ezt a véleményt, hanem személyes tapasztalat, kinn, náluk dolgoztam - velük.
2012. jún. 9. 12:39
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
16 mintha megsértődtél vna. ha te is elolvsnád az üzeneteim, meglátnád h nem mondtam semmit a te véleményedre, csupán kibővítettem a magam mondanivalóát. és én is ugyanúgy nem mindegyikre értettem. nem értem mi ebben a probl.
2012. jún. 9. 13:31
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
12-es nem mond hülyeséget. Feleségem a NAV-nál dolgozik, mint ellenőr. Nem kisnyúl, amit az itteni arabok művelnek "vállalkozás" címén, szinte vetekednek a kínaiakkal.
2012. jún. 9. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!