Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A barikád.hu videói között...

A barikád.hu videói között van más mint, hogy a jobbik milyen jót tesz valahol vagy a cigány bűnözés?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Természetesen szó esik arról is, hogy milyen felháborító, hogy a XXI. században a zsidóknak is vannak emberi jogaik.
2012. jún. 7. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem van más? Láttad őket? Akkor miért kérdezed?
2012. jún. 7. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Természetesen van, rengeteg téma van, és ha magyarnak érzed magad ne hagyd hogy elszédítsenek, ne hagyd hogy Magyarország még jobban lesüllyedjen. Minden héten kiderül hogy a többi párt zsidóbérenc. A héten például valami főrabbit lezsidóztak Áder János egyből meglátogatta, kiborult az egész Fidesz MSZP, közleményt adtak ki, de amikor a magyarokat ölik meg a cigók akkor SEMMI NINCS! Vajon miért? Hetente vernek össze magyart Szlovákiában, Áder Jani mért nem szólal fel ez ellen? Ezt érdekes nem utasítja el. Ezek árulkodó jelek, de rengeteg van.
2012. jún. 9. 07:22
 4/10 A kérdező kommentje:

2A héten például valami főrabbit lezsidóztak"

Na akkor inkább ezért nem fogom nézni. Úgy adták elő, hogy lezsidózták? Valóságban jól megverték.

2012. jún. 9. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd ha a bank kilakoltat, és amid megmarad, azt is ellopják tőled a cigányok, majd akkor gondolkozz el azon, hogy kinek volt igaza.
2012. jún. 9. 12:41
 6/10 A kérdező kommentje:

"Majd ha a bank kilakoltat"

Most őszintén. Ha te nem fizetsz a hiteledért, akkor mit csináljon a bank? Mondja azt, hogy "hát egy a fene elnézem"

2012. jún. 9. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem. Pl amikor ment fel a svácji frank, (hadd ne mondjam, kik játszottak közre benne:)), a kormány tehetett volna ellene, a jobbiknak pedig volt mentőcsomag-ötlete. Erről te nyilván nem hallottál, mert az rtlklubon nevelkedsz. Itt már nem arról volt szó, hogy aki elissza a fizetését, az nem tudja fizetni a törlesztőrészleteket, hanem családok mentek tönkre, emberek kerültek utcára. Eközben (pl felénk ez így történt), cigánycsaládok kaptak szociális lakásokat, ingyen, hogy aztán a leszerelt radiátorokat, és a felszedett parkettát eladják belőle, persze nem büntethetőek, mert megélhetési bűnözés. Most komolyan, csak engem zavar, hogy a magyarokat éri egyfolytában hátrányos megkülönböztetés? Engem nem zavar, ha valaki cigány származású, sem ha zsidó, amíg nem tesz keresztbe. Nem vagyok híve, a negatív diszkriminációnak, de annál jobban elítélem a pozitív diszkriminációt.
2012. jún. 9. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:

"a kormány tehetett volna ellene, a jobbiknak pedig volt mentőcsomag-ötlete. Erről te nyilván nem hallottál, mert az rtlklubon nevelkedsz. "

Pl amit még Bajnai is elkezdett kilakoltatási moratórium. DE ezt nem lehet a végtelenségig húzni.

és mi volt a jobbik ötlete?

2012. jún. 9. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:

"hadd ne mondjam, kik játszottak közre benne:)"

A svájciak. Butus proli... Azt vártad, hogy a zsidók?!

2012. jún. 9. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
nem, ezt másra értettem.
2012. jún. 9. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!