Vidéki bűnözés mértéke. Kinek hisztek jobban, a statisztikáknak, vagy a helyben élőknek?
Sok barátom él a keleti országrészben és a statisztika köszönőviszonyban sincs a valósággal!
A legtöbb kis esetet be sem jelentik mert a rendőrséget nem érdekli!
Ja és mielőtt valaki jobbikozna. Szerintem az ő megoldásuk szintén nem megoldás(táborba zárni sok százezer cigányt).
Johogy baromsag a statisztika.
Par evvel ezelott, ha loptal 10 ezer forint alatt akkor csak szabalysertest kovettel el, ha felett akkor buncselekmenyt.
Volt 500 szabalysertes meg 500 buncselekmeny.
H csinaltak egy tollvonassal 750 szs-t meg 250 bcs.-t ebbol, ami ugye jobban mutat?
Fellottek az ertekhatart 20ezerre.
"Ja és mielőtt valaki jobbikozna. Szerintem az ő megoldásuk szintén nem megoldás(táborba zárni sok százezer cigányt)."
A Jobbiknak nem volt ilyen jellegű javaslata, viszont ha te ezt most beterjeszted én sem fogok egyetérteni vele. Inkább gázkamra párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!