Ti hogyan oldanátok meg a cigánykérdést Magyarországon?
Militárisan. Antidemokratikusan :D
A szlovákok meg ebben pont nem jó példák. Voltam már ott, tudom.
Munkahelyek teremtésével. Iskoláztatással. Minél több olyan cigány kiemelésével, a cigány társadalom számára mintául tételével, akik becsületesen dolgoznak.
Véleményem szerint amúgy a magyarságnak a cigánysággal semmi problémája, a becsületesen dolgozó cigányokat ugyanúgy megbecsülik mint a nem cigányt, és azt a magyart, aki nem dolgozik, kriminalizált, és segélyekből akarja fenntartani magát munka nélkül, ugyanúgy elítéli a társadalom.
Véleményem szerint nem is igazán cigánykérdés van, hanem egy leszakadt társadalmi csoport kérdése. Hiszen nem a cigányság a probléma, tekintve, hogy a becsületesen dolgozókkal semmi gond sincs.
Szóval minél több rendes munkalehetőséget teremteni ott, ahol nagy a munkanélküliség, és abba az irányba terelni az embereket, hogy önként, a sokkal jobb lehetőségek miatt vállaljanak munkát.
Szerintem nem azért kéne pénzezni hogy még többen legyenek, hanem mint kínába.
vagy. ugyanannyi pénzből ők tudják hány gyereket akarnak
ma 23:12
Nagyon szimpatikus elgondolás. Ezt a felnőttoktatást kellene párosítani olyan munkahelyteremtéssel, amely a segélyeknél sokkal jobb megélhetést biztosít, és helybe települne, a felzárkóztatandó régiókba, ezeket a vállalkozásokat pedig kormányzati vagy EU pénzekkel kellene támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!