Holokauszttagadás? Mit gondoltok erről? Ez normális h büntetni fogják a tagadását?
Aki tagadja a holokauszt megtörténését, az egy agyatlan, tájékozatlan barom és nem hiszem, hogy létezik olyan nem rasszista, emberszámba vehető bipedál, beszélő humanoid, aki tagadná.
Valóban jogod van azt gondolni és mondani, amit akarsz, de ha valami rasszista szarcsimbók vagy, akkor egy labilis, rákos sejt vagy a társadalomban és a társadalomnak érdekében áll eliminálni magából, mielőtt kárt teszel benne.
Hogy nem kötelező e elismerni és tudni róla?
Nem a francokat nem. Tájékozottság, tudás és együttműködés nélkül nem vagy több egy beszélő, szőrtelen majomnál, és attól tartok, hogy ilyenekre megint csak nincs szükség egy társadalomban.
Mindenkinek tudnia kéne a történelemben elkövetett szörnyűségekről, meg arról, hogy hova vezettek, meg hogy milyen is lehetett átélni őket. A holokauszt nem az egyetlen, még csak nem is a legszörnyűbb ilyen esemény, ami bemocskolja az emberiség történelemkönyvének lapjait. Annyi de annyi minden történt a múltban méghozzá nem is kell olyan távolra visszatekinteni, elég csak a már megemlített kommunizmus szörnyűségeire gondolni, vagy a holomodorra, vagy az afrikai faji tisztogatásokra, éhínségekre, a dél-amerikai folytonos drog és hatalomháborúkra, amik még napjainkban is zajlanak.
De hogy csak egy kicsit lokálisabb legyek. Elég körül nézni Magyarországon, ahol a legtöbb házban ott a rasszizmus meg a bigottság.
Biztos vagyok benne, hogy a történészek és a győztes felek ferdítik a történelmet és a számokat, lehet, hogy többszázezerrel kevesebb volt az áldozat, de volt, nem kevés.
Hogy büntessék-e azt, aki nem ért ezzel egyet? Ha közéleti személy, akinek az emberek adnak a véleményére, vagy aki olyan posztban van, hogy hat az emberek agyára, akkor mindenképpen, de nem hiszem, hogy itt arról lenne szó, hogy ha a közpolgár ittasan a kocsmában "aszmongya" hogy ilyen bizony nem volt, akkor máris ereszkednének le a kommandósok az ablakon.
Aki meg kuruc.info-s szennyekre veri otthon a kis kukacát, azt be kéne adni egy jó kis kényszermunkatelepre, dolgoztatni amíg csonttá nem fogy, majd ha nem végezhető vele többé hasznos munka, élve elásatni a többi, magát felsőbbrendű lénynek képzelő, ügyes kis társával. Esetleg megetetni, opcionális.
Kíváncsi vagyok, akkor hogy vélekedne a rasszizmusról.
Sajnos néha az edukáció, az ész nem hat az ilyen kis degenerált korcsokra.
Ne hallgassatok az előző előtti emberre! Csak nézzétek meg milyen válaszokat írogat, ez egy drogos SZDSZ szavazó :) (Százalékból néztem meg, miután felkaptam a fejem a hülyeségeire)
Eredetileg minden ember képes mozgatni a fénysebesség töbszörösével, ez az ember mint faj egyik fő sajátossága, az ember a leggyorsabb lény a világegyetemben! Azonban az ember despecializálódott, s elfelejtette ezt. De mindenkiben megvan a képesség. Fejleszteni kell, rá kell ébredni. A világegyetemben még több száz bolygón élnek emberek, ők mind a Földről származnak és kitelepedtek valamikor. Sokan közülük éppen "pilótaként" dolgoznak idegen űrhajókon. Minden faj nagyon keresi az emberpilótákat képességük miatt. Én sajnos ehhez nem értek, csak magamat tudom mozgatni, de vannak iskolák egyes bolygókon erre. De engem inkább a nyelvészet, földrajz és atörténelem érdekel, de a pilóta szakma, így sosem érdekelt.
Itt egy másik válasza, csak egy kis ízelítő:
Én magam is keveredtem már 1-szer időviharba néhány órára egyébként, s tényleg jövőnek tűnt.
Egy másik:
Utaztam a Földön kívülre 10-15 alkalommal, kétszer a Naprendszeren kívül is voltam. Kedvencem a Zöld Bolygó, az kb. 20-21 fényév a Földttől.
Most pl. kb. 1 óra múlva tervezek egy térugrást, 100 ezres fénysebességgel. Ti, kétkedők, ambicionáltatok. Megyek a Zöld Bolygóra, csak egy órára, mert utána pihennem kell, mivel holnap negyed 6-kr kelek.
Ezeket mind megtudjátok tekinteni a Tudományos kategóriában, egyértelműen látszik, hogy egy bolond.. Jah meg felismerhető a nyilasfasisztázásról, illetve Frau Morvai szólásairól :D
Hahaha, vicces, hogy ez a bolond osztja az észt :D
Szerintem nem normális hogy büntetik a holokamu tagadását! Vannak tények: ún. tudatos náci népirtás nem volt! Egész Európában 4 millió zsidóból nem is lehetett volna 6-ot kiirtani. Amit max. elismerek, az a Wehrmacht és SS emberek kegyetlenkedése néhány faluban, esetleg néhány tarkólövés, ennyi. Gázkamrára semmi bizonyíték nincs. Magára a holokausztra sem. Az nem bizonyíték, h "de szóbeli utasítás alapján történt" mert ez semmi, nagy nulla. Arról nem is beszélve, h hányan és mennyi kárpótlást kaptak már az állítólagos holokausztért. Közben olyan rémmesék, hogy a nácik zsidó aranyakat deportáltak a Holdra, stb.. Ennek í címe alatt megbénítani, megnyomorítani és az örökös bűntudatba taszítani Európa egyik legtehetségesebb népét. Tűrhetetlen.
A holokauszt nem más, mint egy nagy üzleti fogás, jó pénzért. Ezen érdemes lenne elgondolkozni.
Amúgymeg a bűntethetőségét a holokauszttagadásnak sem értem.
Ha nincs benne (mármint a holokamu történetében) semmi hézag, akkor miért kell büntetni a másként gondolkodót???? Ha a tatárjárást tagadom akkor senki nem büntet. A holokamuért miért??? Csak nem azért, mert instabil agyaglábakon áll az egész?
Már megint a régi nóta, de unalmas már, a zsidónak mindent szabad, az ő szenvedése minden népénél nagyobb, bla bla....Hát könyörgöm, más népek nem szenvedtek talán? Nézzünk végig a történelmen! A zsidó nép történelmén.
A zsidó nép 2000 éves történelmében (de mondhatnék 3000 éves történelmet is) gyakran üldözték, irtották, megbélyegezték őket. De mindig "más népek voltak a hibásak", "más népek voltak a gonoszok"....(Soroljam? Asszírok, rómaiak, keresztesek, spanyolok, legújabban pedig a németek). Mindig mindenért mások voltak csak a bűnösök, az "ártatlan szegény drága" zsidó nép mindig csak áldozat volt...NEM GYANÚS EGY KICSIT? Mert olyan nép amelyik 3000 évig "bűntelen" olyan nincs, vagy az a nép hazudik! Ennyi, semmi több, hazudik. A saját történelméről és a holokausztról is.
Ja, és ez az én egyéni véleményem. Kérek mindenkit h senki ne emeljen ki részeket abból amit írtam és senki ne kössön bele! Ez nem vitafórum, hanem egy hely, ahol mindenki a SAJÁT véleményét mondja el, és nem a másikét vitatja. Ha más a véleményed, akkor az enyémtől függetlenül írd meg. Ennyi.
Köszöntem...
Szánalmas ez az utolsó komment.Árad belőle a gyűlölet.
Kissé paradoxnak tartom,hogy azok,akik elviekben a kirekesztés ellen vannak,másra sem képesek,csak köpködni.Egyetlenegy észérvet sem sikerült felfedeznem a hosszú sorokban,pedig többször is végigolvastam.
Szerintem nem normális. Ez egy az alapvető emberi jogokat sértő törvény lenne.
Másrészről a ma élő embereket (talán az idősebb generációt leszámítva) közvetlenül nem is érinti ez a dolog. Így van értelme erről vitatkozni? Törvényt létrehozni?
Van. A holokauszttagadás politikai (társadalmi és gazdasági) fogás felső osztálybeli zsidó körök részéről. Felfújt dolog, hiszen az átlag embert nem érdekli. Szerencsére nem is látja át a háttér okokat.
Sajnos, mindenkit, aki bármi rosszat mond a zsidókról, azonnal leantiszemitázzák. De ha nem mondhatom el a véleményemet, mi ez, ha nem a szólásszabadság korlátozása? Nem gyűlölöm a zsidókat, de van olyan, akiről rossz véleményem van.
Tartsátok tiszteletben a véleményemet! Köszönöm!
Ha büntetnék, az a szólásszabadság ellen vétene.
legalább olyan értelmes volna, mint hogy Izraelben nem játszanak Wagnert... atya ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!