Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Protekció a munkáért?

Protekció a munkáért?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 20 éves lány. 8 általánosa van, és buta, meg lusta is. Összejött egy idősebb férfivel, aki ismerősei által banki asszisztenst csináltak a barátnőjéből. 8 általánossal banki asszisztens! Ti mit szóltok ehhez?
2012. jún. 1. 08:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy mértékű protekció szerintem.Ha egy érettségizett de szakma nélkülit vettek volna fel az nem lett volna feltűnő ,de egy 8 általános?!

Nem is értem hogy hogyan tudták a szabályokat áthidalni.Persze , nem minden a papír de ez azért sok.Programozó lehet valaki 8 általánossal mivel az olyan szakma ahol nem a papír számít.De egy banki asszisztens?Kizárt

2012. jún. 1. 09:49
 12/36 anonim ***** válasza:

A tesóm is banki dolgozó 8 általánossal (szakmát tanult,de otthagyta)

Simán betudott kerülni,mert úgy egyeztek meg,hogy idővel leérettségizik(jelenleg esti gimibe jár) A papírokról annyit,hogy az aktájában az van írva, hogy érettségi bemutatása.Ha majd lesz,bemutatja és kész.

Ő is protekciós,és rendesen dolgozik..Nincs vele gond.Ami a lényeg.Senki nem tudja,egy ügyfél sem veszi észre,hogy csak 8 általános végzettségű ..

2012. jún. 1. 09:52
 13/36 anonim ***** válasza:

Undorító egy dolog. Nem az a lényeg hogy 8 általános (én is ismerek ilyet), hanem hogy buta, és lusta is!

Nekem esélyem sincs munkát találni diplomával, úgy hogy mellette szorgalmas vagyok és okos is( persze nem zseni), na meg nem nyalok tövig.

Ha nem lennének ilyenek, talán nem itt tartana ma az ország.

2012. jún. 1. 09:54
 14/36 anonim ***** válasza:

Ezt használja ki a bank, hogy az ügyfél ne legyen tájékozetva normálisan. Ez egy üzleti és manipulálási politika.

Épp ezért mondom, hogy ezért tart itt a világ ahol...!

Részemről ennyi, ez a meglátásom.

2012. jún. 1. 09:57
 15/36 anonim ***** válasza:
49%

ma 09:54

Lehet undorítónak tartani,de ha őszinte akarsz lenni,te is simán elfogadnád a protekciót.

Szerintem nem undorító,csak éppen vannak akik mázlisták ilyen téren is..Én is örülnék egy protekciónak,és két kézzel ragadnám meg.

2012. jún. 1. 10:00
 16/36 anonim ***** válasza:
36%

Jah még annyi, hogy ezt nem mondják és nem hozzák felszínre, mert akkor ugy járna sok ember mint Shmith Pál. De legalább már elkezdődött valami aminek végre utána kellene járni és nem csak hazánkba hanem világszerte!

Remélem ezt is lekupírozzák, mármint az ötletet más országok és véget vesznek ennek az álmokfutásnak, mert ez az!

Ha végig csinálják itthol és máshol is, akkor nagy esélye van annak, hogy válság se legyen, legalább is egy jó ideig!

2012. jún. 1. 10:01
 17/36 A kérdező kommentje:
Ezt a lányt 4 éves kora óta ismerem. Lusta. Először szakmát akart tanulni, aztán sokat lógott meg bukott így kirakták. Kitalálta az érettségit. Ugyanez a helyzet. Most meg a lóvés barátja által bankba ül.
2012. jún. 1. 10:04
 18/36 anonim ***** válasza:

"Jó akkor remélem majd egyszer betévedsz egy olyan bankba ahol 8 általánossal rendelkezők intézik az ügyeid..."

Mindegy hány általánosa van, sem jobban sem rosszabbul nem fogja ettül intézni. Ez nem általánosok számának függvínye.

2012. jún. 1. 11:42
 19/36 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg azért tart itt az ország ahol, mert olyan emberek ülnek olyan székekbe és van olyan állásuk amilyen akik a mindennapi életünket befolyásolják"...ezzel megmondtad a semmit, de azt nagyon jól.

"Ez a dolog is sokat vett a lapba"...helyensen így van: vet a latba.

"De ez világszertre is igaz lehet szerintem!" " Na őket kellene kivenni a rendszerből, lehet jobb lenne minden."...ez a túl sok lehet és szerintem erősen arra utal hogy gőzöd nincs az egészről, de legalább próbálsz okosnak tűnni.

"Az a gond a vállasoddal, hogy egyoldaluan írod le a dolgot és szemléled azt!"...mert te nem???

"A bankok rossz és egy bovli hitel konstukció eladása miatt!"...ezt csak én nem értem?

"Még mielött megcáfolnál ezek miatt, akkor már is mondom a kontrát!!!"...ezen csak röhögtem.

"állszentek"=álszentek

"szólgáltatróhoz"=szolgáltatóhoz

"De legalább már elkezdődött valami aminek végre utána kellene járni és nem csak hazánkba hanem világszerte!"...mi? valami?

"Remélem ezt is lekupírozzák, mármint az ötletet más országok és véget vesznek ennek az álmokfutásnak, mert ez az!

Ha végig csinálják itthol és máshol is, akkor nagy esélye van annak, hogy válság se legyen, legalább is egy jó ideig!"....véget VETNEK az ÁMOKFUTÁSNAK

46%-os válaszoló tipikusan az az ember, aki marhasokat tud beszélni a semmiről.

Amúgy, a kérdésre válaszolva, én személy szerint leszarom.

2012. jún. 1. 11:48
 20/36 anonim ***** válasza:

:)))

Láttom, hogy kritizálást nem sz@rod le!

De én csak örülök neki, mert legalább tanulok belőle.

Meg annak, hogy eltudtad olvasni amit írtam.

De én nem űlök olyan székbe legalább amihez nem értek. PL: Nyelvtan tanárként vagy Bankosként! :)

2012. jún. 1. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!