Magyarországon miért bűn ha valaki más?
szerintem a szexuális másságot nem lehet természetellenesnek nevezni... ez nem döntés kérdése, az ember így születik, az okokat a genetikában kell keresni. az állatvilágban is előfordul fajoknál a homoszexualitás.
érdekes, találkoztam olyan emberrel, aki utálta a melegeket, és ezt a beállítottságot betegségnek tartotta. rögtön kérdeztem: ha szerinted beteg, miért utálod? holnap a rákosokat fogod utálni? nem tudott válaszolni.
A legtöbb normális embernek semmi baja az átlag homoszexuálissal. Csak a tangában, bőrcuccban felvonulóval!!
De gondolj bele! A legtöbb hetero nő utálja azt a hetero csajt aki kiteszi a pic.áját a villamoson és semmi ruhában ku.vásan jár. És a pasiknak sincs túl jó véleménye róluk. Van aki megdu.ná őket és van aki megveti őket...
Most miért kéne egy embert kedvelni aki nem fogad el bizonyos normákat.
A homoszexuálisokat egyébként 10 éveg senki nem zargatta! Ugyanis ennyi ideig vonultak fel háborítatlanul. Aztán jöttek a lázongások és sok meleg szervezet gondolta hogy nem kéne a sok szélsőjobbost provokálni!
na akkor volt ott több bőrgatyós és tangás pasi is! Azt baromira nem kellett volna! Ott annyit sikerült rontania az addig elért elfogadáson a homoszexuálisoknak mint előtte soha!
És mindezt pár idióta miatt!!
Én spec hetero vagyok de semmi bajom a melegekkel. Viszont a már említett tangában felvonulóktól kiakadok!
Még emlékszem egy akkori beszélgetésre a TV-ben ahol egy leszbi csaj magyarázta hogy nem számít semmi, akkor is felvonulnak úgy ahogy akarnak!
És volt egy meleg pasi aki szerint a hosszú távú érdek az hogy akkor egyet kihagyjanak és akkor nem romlik az amit addig elértek!(mert szerinte az itcai zavargások gyujtogatások közepette talán nem kellene hergelni ami baromira igaz volt)
A csaj nyert! És most itt tartanak! Miatta szív mindenki...
#9.
Természetesen a homoszexualitás a természetellenes.
Nem bűn, nem büntetendő, csak természetellenes. Van még sok ilyen dolog az életben, együtt lehet vele élni, csak ne tartsuk már normálisnak.
Az állatokat meg ugye nem azért említetted, hogy róluk vegyünk példát?
De ki dönti el hogy mi a természetes és mi nem?Honnan tudjuk hogy nem természetes?
Manapság már mindenre ráfogjuk hogy természetellenes.
Így kapásból két dolgot tudnék megemlíteni, az egyik az a gyakran ismételt prózai tény, hogy az ilyen kapcsolatból nem születhet utód, ami a faj kipusztulásához vezet, ez pedig, lássuk be, eléggé természetellenes.
A másik, hogy korunk erkölcsi normáiba (még ha vannak is törekvések ennek az erkölcsiségnek a ledöntésére) nem fér bele a homoszexualitás. Tetszik - nem tetszik, ez van.
"Csak aztán jött egy borzalom a kereszténység.Tudjátok mennyi minden kárt okozott a kereszténység a világnak? "
Persze a csúnya gonosz kereszténység... A Római Birodalom bukásának egyik oka a hedonizmus aminek része volt a szexualitás . Komolyan példa értékűnek tartasz egy olyan társadalmat amely a hatalmas társadalmi különbségeivel a társadalom jelentős részét rabszolgasorba taszította . Ezzel szemben a keresztények felkarolták a szegényket és felszólalt a szexuális romlotsággal szemben(a homoszexualitás ennek csak egy töredéke) Valaki írta hogy dühös a melegekre, mert betegek . Valószinüleg azért mert a betegség terjedhet .A másság divat lett , nézd meg a The Kolin zenekart ! egyfojtába melegeskednek de minden koncerten az énekesük lesmárol egy lányt . Azért természet ellenes mert a szexualitás alapvető célja az utód nemzés , az érzelmek kifejezése csak másodlagos , ha ez ellen vagy akkor a darwinizmus ellen . A homofóbia terjedésében a meleg divattervezők is kivették a részüket . A modellek azért ilyen vékonyak , hogy ne legyenek vonzók , azt akarják csak az igénytelen burzsuj ruháikra fókuszáljanak . Ezzel önmagában nem lenne semmi baj , csakhogy a lányokat és nőket ezáltal anorexiába és bulémiába hajszolják , egy nő hetero partnere számára nem akkor lesz vonzó , ha kilátszik minden bordája . Én egyébként nem vagyok homofób , az se zavarna ha az utcán csokoloznának . Engem a melegházasság téma kapcsán idegesítenek fel , akik nem értenek eggyet velük azt le éretlenezik . A felvonulásokkal is csak a saját közösségük alatt vágják a fát , egyfojtában témában tartják és csak az egyházaknak tudnak beszologatni . A meleg közösség se igazán összetartó , vannak akik nyugottan szeretnének élni és vannak a hangoskodók akik tüntetgetnek , de megmozdulásaikon is többségben vannak a külföldiek és az egyszerü szimpatizánsok .
"Nos , ma mindent természetellenesnek lehet hívni.A tusfürdőt amivel fürdünk , a kaját amit megeszünk.A hajunkat amikor befessük , a borotvahab amivel borotválkozunk."
Te kevered a szezont a fazonnal!
"A mai világban minden annyira természetellenes."
Nem, csak a b.zik!
"Na és mi van az anál szexelő hetero párokkal?"
Mi lenne? Semmi. Egy férfi és egy nő kapcsolata. Tudom, számodra felfoghatatlan ami normális, de az egy női test, a szerelmed, és nyilván csak egy kivételes fűszer, nem bevágja egyből a seggébe és úgy csinálja végig, hanem csak alkalomszerűen, akkor is csak együttlét 5-10%-át teszi ki. Semmi beteges nincs benne. Nem úgy, mint a b.zulásban!
Láttál te már pinát? Vágytál már gyerekre? Ezek a normális dolgok!
"A homoszexualitás azóta létezik amióta az emberiség.A génekben van."
Apád f@sza létezik azóta! A génekben tudod, hogy mi van? A lehetőség. Ahogyan arra is, hogy gyerekkel csináld, de mégsem teszed, mert tudod, hogy az nem helyes, természetellenes, beteg állat gyökér f@sz aki olyat tesz! Amilyenek a b.zik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!