Ha Magyarországon 10 millió magyar helyett 10 millió zsidó élne, akkor mennyire lenne fejlettebb az ország?
1) Hogy juthat ilyen az eszedbe ? :(
2) A magyar használja ki a másikat ?! Szerinted a zsidónak miből van a vagyona...
3) Talán van annyi tartás ebben az országban, hogy nem várja meg míg 10 millió legyen belőlük.
4) "múlton rágódunk" látszik, hogy nem élnek rokonaid a határontúli területeken. + Trianont sose lehet elfogadni. Ha nagyon szeretnéd nagyon szívesen kifejtem, hogy miért is nem. Na Szebb Jövőt Mindenkinek!!!
náczi*
A zsidókról csak két dolgot szabad mondani:
-Neumann János (számítógép)
-Nagy a farkuk
Remélem értve vagyok.
Zsidó*
Vegyél vissza kicsi macesz...
A zsidóknál nem az ipar a lényeg, hanem a kereskedelem. Tehát kell találniuk valami majmot aki gyárt olcsón, magyarul kétkezi munkást.
Én nem találkoztam Izraelbe fejlett iparral. Olyanokból élnek pl, hogy a távolkeleti országokból bejövő autók Eliatnál hozzák át Európába és levámolják a Toyotát meg a Michut.
Kicsit elvont ez a kérdés, én nem tudnám elképzelni, hogy az otthonomba más lakjon. Ettől függetlenül nyilván valami kereskedelmi központ lenne az országba, ami a német, spanyol vagy olasz iparból élne.
"itt meg "nehogy má okosabb akarjá lenni, mint apád" mentalitás sokáig jellemző volt. "
Itt inkább a "nehogy má legyen gyerekem, az csak viszi a pénzt" mentalitás jellemző. Vagy a "nehogy má neki szüljek gyereket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!