Magyarországon miért bűn ha valaki más?
Azért, mert az emberek szeretnek turkálni mások életében. Hogy miért szeretnek más életében turkálni, az számomra rejtély, valószínűleg nincs jobb dolguk.
Egyébként a fiatalabbak elfogadóbbak, legalábbis én így gondolom.
Nem bűn, csak nem normális, nem természetes. És akkor se lesz az, ha gyakran és hangosan ismételgeted, hogy de.
Amúgy én is sajnálom őket.
"Én szélsőjobboldali vagyok. Ez is egyfajta másság, más vagyok, mint az emberek nagyobbik része. Ez miért bűn?"
Miért várod, hogy mások elfogadjanak, ha te sem fogadsz el másokat? Miért nem te is beállni a jobb vagy balközépesek hosszú sorába? A szélsőjobboldaliság egy betegség...
Igazából az ókorban nagyon gyakori volt a biszexualitás.Főként az ókori Görögországban és Rómában.Sok uralkodónak 2 háreme volt egyikben etikus hölgyek a másikban számára szép férfiak voltak és minden nap másikkal szórakozott.Csak aztán jött egy borzalom a kereszténység.Tudjátok mennyi minden kárt okozott a kereszténység a világnak?
Elsősorban ezt amit leírtam.Másodszor , visszafogta a tudományt a technológiai fejlődést.Mindenre azt hitték hogy Isten okozza , sok barom azt hitte hogy a Föld nem forog hanem valami természetfeletti erő irányítsa az egészet.Ha nem lett volna vallás akkor egész más világ lenne.
Magyarországnak kell még bő 20 év mire elfogadóbb lesz ezt illetően.Budapesten látni azért homoszexuális párokat.Amerikában biztos egy nagyvárosban voltál.Amerikában a legmagasabb a homofóbia a nyugati országok között ,persze vannak városok ahol elfogadott vagy nem törődnek vele.Sőt van állam ahol tilos az utcán való csókolózás , kézen fogás homoszexuálisoknak.
Az elfogadás és a nemtörődés két különböző dolog.Az amerikaiak indirekt emberek.Nem fogja megmondani őszintén hogy szerint cikis a hajad hanem körbe keríti és "kóstolgat". Lehet hogy belül azt gondolja de nem fogja elmondani.
Nos , ma mindent természetellenesnek lehet hívni.A tusfürdőt amivel fürdünk , a kaját amit megeszünk.A hajunkat amikor befessük , a borotvahab amivel borotválkozunk.
A mai világban minden annyira természetellenes.
Na és mi van az anál szexelő hetero párokkal?
A homoszexualitás azóta létezik amióta az emberiség.A génekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!