Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A romák kiírtanak, elnyomnak...

A romák kiírtanak, elnyomnak minket az országunkból?

Figyelt kérdés

Átveszik majd a hatalmat? :(

Remélem nem de már hallottam ilyen dolgot.

2009. jún. 30. 11:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
79%
"A magyarok egyik ősei etiópok voltak."-Na bazz ezen én 5 percig fogtam a fejem a röhögéstől:D Ekkora tudatlanság vagy félretájékozottság már fáj. Olvasd el Dr. Czeizel Endre A magyarság genetikája című könyvét.A világhírű genetikusok közül Czeizel foglalkozott a jelen és a régmúlt idők magyarságának genetikai összetételével legjobban.Visszavezették modern tudományos módszerekkel hogy a magyarság genetikailag a legősibb európai fehér nép(már az utolsó jégkorszak előtt a magyarság már jelen volt Európában).Azokban az ősi időkben mikor a magyarság egy része Ázsiába vonult.Még a mongoloidok rendkívül kis létszámban voltak a mai Kína északkeleti részén.És genetikailag semmi köze nem volt a magyarsághoz.Egyébként a Hunok is ugyanolyan Európa keleti részéről Kelet Ázsiába vándorolt fehér fajú nép volt.Elég csak belenézni a Kínai korabeli krónikákba. Leírja hogy az első hun király magas termetű,fehér bőrű,szőke hajű,vöröses szakállú ember volt.Hasonló jellemzést ad a többi Hun vezető kinézetéről.Hunok saját lovas-nomád kultúrájukat és nyelvüket rákényszerítették a megszállt még ősközösségi életmódot folytató mongoloid és türk jellegű népekre.Egyébként Ázsiára időszámításunk utáni kb 500-ig nem volt jellemző a mongoloid-türk faji jelleg.
2009. jún. 30. 22:00
 32/43 anonim ***** válasza:
72%
22:00-vagyok! A kérdésre válaszolva.A romák már 1985-től "túlszülik" a demográfiai válságban lévő magyarságot.Ha minden marad úgy ahogy van akkor a statisztikák szerint már 2030-ban több cigány lesz itt mint fehér magyar ember(A keveredést pedig még nem is számolták bele!).De ez nem véletlen!Ez a magyarság tudatos kiírtása! A nemzetközi pénztőkés zsidóság a tudatos cigánytenyésztéssel akarja megtörni a magyarságot.Ugyanis ha kisebbségbe lesznek a magyarok könnyedén felvásárolhatják majd az országbot.És csinálhatnak majd belőlünk egy Európai Izraelt.
2009. jún. 30. 22:12
 33/43 anonim ***** válasza:
86%

"A magyarok egyik ősei etiópok voltak." :D...ez nekem is tetszik baz :D

amúgy a delfinek is magyarok voltak! sőt, a szíriusziak is az őseink voltak! magyar égre magyar ufót!:)

amúgy félreértés ne essék, nemzeti érzelmű magyar vagyok, de az etiópoktól és egyéb idétlen elméletektől hányok néha!

Nekem a hun-származás tudata éppen elég, nem kéne kitalálni szíriuszi és etióp marhaságokat...

2009. jún. 30. 22:36
 34/43 anonim ***** válasza:
41%
Ocsányoljatok csak!!!Nem is csodálkozok miért utálják külföldön a Magyarokat!
2009. júl. 1. 00:13
 35/43 anonim ***** válasza:
57%
Igazad van. Ezért utálnak minket a külföldiek. Meg azért, mert a cigányokat összekeverik a magyar emberrel.
2009. júl. 1. 01:04
 36/43 anonim ***** válasza:
70%

16:39-nek

Lehet,hogy vendég voltam én is Tesó,ki tudja.

Viszont én dolgozom,adót fizetek.

Ha vendég is voltam,nyoma sincs,mert teljesen beilleszkedtem.

Már nem vagyok vendég,mert Magyarországon magyarként élek a törvények elfogadásával,betartásával.

Ja és nem utolsó sorban MAGYARNAK vallom magam!!!

2009. júl. 1. 05:34
 37/43 baranyi kálmanné ***** válasza:
76%
Én is dolgoztam mindig ,én is fizettek adot,be tartom a tőrvényeket mert erre neveltek a szűleim ,meg a nagyszűleim .És magyarnak vallom magam mert ide szűlettem.Hiába hogy roma vagyok ,és most lehet le pontozni.Soha nem éltem a segélyeből,mindig el tartotam a családomat.Tiszteségesen és becsűletesen.
2009. júl. 1. 06:18
 38/43 anonim ***** válasza:
67%
Nem is Veletek van a gond, akik ugyanúgy éltek, mint a normális magyar emberek, mert köztük is vannak olyanok, akik elitélendők. Talán Ti és a Vajdák tehetnének valamit, hogy a alsó réteg változzon. A régi generációval kevesebb gond volt, voltak a kosárfonó, vályogvető cigányemberek pl. a falvakban, nem kellett félni tőlük, mint manapság. A tehetősebb cigánycsaládok, mert bizony vannak sokan, segíthetnék a fajtájukat abban, hogy az alapokat megkaphassák egy normálisabb élethez. A törvényeket szabályozni kellene, hogy feltétele legyen a segélynek, születésszabályozás kellene, mint pl. Kínában,maximálni kellene a gyerekek számát. Sokan csak azért szülnek, hogy megéljenek belőle. Aztán a gyerekeken nem látszik a felvett pénz, mert éhesen, koszosan, tudatlanul nőnek fel és teljesen elvadulnak, mert a kutya nem neveli őket.
2009. júl. 1. 08:36
 39/43 baranyi kálmanné ***** válasza:
84%
Tejesen igazad van ,csak ők nem fognak se ránk se a vajdára hallgatni.Ők sajnos ebbe szűlettek igyis fognak meg halni.Mert ha szolsz nekik ,akkor mingyá azt mondják hogy de fel vágsz te is cigány vagy.Én elmondanám hogy nem is mernék kőzéjűk menni,mert azt mondanák te is gázs vagy.Itt vaiami megoldást kénne tenni az államnak.
2009. júl. 1. 11:20
 40/43 anonim ***** válasza:
75%
Hát ezek után már azt kéne
2009. júl. 1. 15:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!