A romák kiírtanak, elnyomnak minket az országunkból?
Figyelt kérdés
Átveszik majd a hatalmat? :(
Remélem nem de már hallottam ilyen dolgot.
2009. jún. 30. 11:34
1/43 anonim válasza:
Egyhamar biztosan nem.Különben is akkor ki tartaná el őket ?
2/43 anonim válasza:
Igen, erre megy ki a játék a tisztelt politikusaink részéről.
3/43 anonim válasza:
Igaz elösször mi aztán europa akkor majd jól kiirtják öket,de nekünk akkor már késő lessz,mint mindig.
4/43 anonim válasza:
Csak 2055 táján lesznek ugyanannyian, mint a mi, kefírek.Legalább is a azt saccolták a statisztikusok.
5/43 anonim válasza:
igen, ez a céljuk....ahogy az egész emberisége efelé irányítják, h ne legyen többé fehér ember, csak egy barnás, meghatározhatatlan embermassza....:S
6/43 baranyi kálmanné válasza:
El nyomjátok ti saját magatokat,nem a romák.A nagyra vágyásotokkal,és a mások le nézzésvel.Ha nem volnának romák ,kivel foglalkoznátok?Akik millárdokat lopnak sikkasztanak,azzokal kénne foglalkozni.Magyarnép saját elnyomoja maga a nép!!!
7/43 baranyi kálmanné válasza:
11:41 Magunkat se tudjuk el tartani nem a romákat
8/43 baranyi kálmanné válasza:
13:20 Isten a főldre,fehér és fekete embert termtett a főldre!!!!
9/43 anonim válasza:
?A romák lopnak,csalnak,hazudnak,segélyekből élnek(amiért persze MI dolgozunk meg)Ingyen kecókat kapnak.GUMIRA persze nincsen pénzük.Olyanok ,mint a nyulak,csak dugnak össze vissza...És persze,hogy sok a gyerekük.Kapják érte a pénzt.Az épeszű magyarok meg már 1 gyereket is alig mernek bevállalni,mert egyszerűen kérdéses,hogy fent tudnák-e tartani igy is magukat.Mert mi lóf'sz segélyt kapunk.és igazából nem is ők a kisebbség,hanem MI,mert nekik egy családban annyi gyerek születik,mint kb.5 magyar családban...Kiüldözik a magyarokat...és bizony szépen lassan csak cigányok fognak élni M.o.-n...Ismerem jól őket,nem kell védeni egyiket se...Megmérgezték a kutyánkat,mert beugattam nekik,hogy az almát nemkéne a fáról lopni,mert ott az a k"rva bolt 2 lépésre.és vegyék meg a g'ci almájukat a segélyükből...UTÁLOM őket.AZ ÖSSZESET!!rasszista vagyok.ez van... JA,ÉS ÉN BEHOZNÉK EGY TÖRVÉNYT,HOGY CSAK MAGYAROK ÉLHESSENEK MAGYARORSZÁGON,NEM CIGÁNYOK,NEM KÍNAIAK,NEM JAPÁNOK STB. CSAK MAGYAROK...
10/43 anonim válasza:
13.28: Isten a Földre(!)nem csak Ádámot és Évát teremtette? Melyik volt a fekete?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!