Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KSH: "A teljes termékenységi...

KSH: "A teljes termékenységi arányszám egy nőre becsült értéke 1,38, egy évvel korábban 1,51 volt." Mi a gond, miért romlik drasztikusan az arány évről évre?

Figyelt kérdés
[link]

ma 11:14
A kérdező szavazást indított:
A fidesz "családbarát" kormány kiszámíthatatlan gazdasági és jogi környezetet teremtett, senki se mer sokat tervezni előre
Igazából nincs baj mert már a ksh-t is soros pénzeli és hamisít, a valóság jó, beeee
9 szavazat
1 2
 1/17 Fsms ***** válasza:
88%
15 év után a fideszes kívül mást hibáztatni nem nagyon lehet.
ma 11:16
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Tudod mi a legviccesebb? Hogy ez az arány csak a cigányok miatt ilyen, nélkülük sokkal rosszabb lenne.
ma 11:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Dehat GYUCSANNNNY MIATT VAN MINDENKI LATJA BEEEEEEEEEE Beee
ma 11:17
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
Tisza-párti vagyok, de a Zsírdisznó erről különösebben nem tehet most. Nyilván a gazdasági helyzet nem tesz jót az aránynak, de jóval erősebb gazdaságú országokban is hasonló a helyzet. Társadalmi okai vannak annak, hogy alapjáraton csökken a gyermekek száma a fejlettebb országokban. Elég csak belegondolni, hogy pár évtizede még mi volt jellemző a családi mintáknál. Mára minden megváltozott: Elterjedtek az "egytagú családok", nő a válások száma, csökken a házasságok száma, a nők is inkább már a karriert helyezik előtérbe a szülés helyett.
ma 11:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem vagy te Tisza párti, akinek 40-60% a hasznossága a válaszának az mind fidesz bérkommentelő
ma 11:20
 6/17 A kérdező kommentje:
Vagy Mi hazánk troll
ma 11:21
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Tudjátok mi a még viccesebb, az, hogy a "támogatások" nélkül ez az arány még rosszabb lenne. És igen, a cigányok javítják alapól, nekik mindegy mi van.

És amit még nem mutat ki ez a felmérés, hogy aki netán gyereket vállalt, az eleve úgy neveli a gyerekét, hogy amilyen gyorsan csak teheti, húzzon el innen, ez kb 20 év múlva még sokkal de sokkal rosszabb lesz.

Azt hiszem ideje lenne nem másodrendű polgárként kezelni azokat, akik csak 1 gyereket vállalnak, mert legalább vállaltak egyet... Belelóg a kormány keze a bilibe.

ma 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:
7%
A tomboló feminista propaganda miatt. A kormány annyiban hibás, hogy nem tesz ellene semmit.
ma 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:
15%

Ez annyira legalja szint kérdező. Nyilván nem fogom bizonygatni, hogy Tisza-párti vagyok (miért is tenném)? :) Elég csak utánanézni a témának, temérdek társadalmi tényezőket vizsgáló kutatás alátámasztja a fenti állításom.

Értem én, hogy utáljuk Orbánt, mint mondtam én is, de ne legyünk már olyanok, mint az alpári fideszes réteg... Ők ilyenek, mindenért a dollárbaloldalt, Sorost, Gyurcsányt, Magdi anyust okolják. Úgy látszik nincs is nagy különbség a 2 tábor között... Sajnos.

ma 11:25
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
A németeknek is Fidesz kormányuk van? Csak mert ott még rosszabb a helyzet. Meg a többi nyugati országban is 😂 Ezt magyarázd már meg kérdező. Mi ennek az oka.
ma 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!