Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még Magyarországon zsidók?

Vannak még Magyarországon zsidók?

Figyelt kérdés
Ha lennének, akkor már rég tömegtüntetéseket szerveznének.
2012. máj. 28. 17:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a budapesti zsidóságot nem deportáltálták, ma is kb. 100.000 fős a budapesti zsidó származású emberek száma. Ennek elenyésző hányada vallásos, de szokások, politikai kötődés címén kulturálisan jól körülhatárolható a zsidó származású közösség.

A vészkorszak és a kivándorlás ellenére számos vidéki zsidót is ismerek, Zala, Borsod, Hajdú megyéből is.

2012. máj. 29. 16:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Mit adsz erte, ha bevallom en zsido vagyok? :)
2012. máj. 29. 22:32
 23/27 A kérdező kommentje:
22: És bankod van vagy tévéadód? :)
2012. máj. 30. 01:07
 24/27 anonim ***** válasza:
45%
haha és mi ellen tüntetnének? ez érdekel a nyilatkozatról meg annyit hogy a zsidók mindig sunyi megbuvó természetűek voltak nem vállalják tetteik háttérben lapulnak mert bűnösök.Az egyszerű átlag zsidónak tényleg semmi köze ehhez és nincs is tele pénzel ismerek is ilyet de ez a tényeken mit változtat? még legtöbbjük olyan amilyen? ha ezek az átlag zsidók felszólalnának az ellen ami az országban folyik és összefogással nyitnának az igazság felé más lehetne a helyzet.
2012. jún. 1. 23:25
 25/27 anonim ***** válasza:

"a zsidók mindig sunyi megbuvó természetűek voltak "

Na, ha te az izraeli hadsereget megbúvó természetűnek látod, akkor menj szemorvoshoz.

2012. jún. 2. 07:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem állítottam ilyet a hadseregről.Én konkrétan a magasabb beosztásban lévő zsidókra akik a közéletben politikai életben,gazdaságban tűnnek fel, rájuk gondoltam az átlagos zsidók mint mondtam egyszerű emberek.De ha a hadsereggel jössz akkor válaszolok:Nem igazán értem mért lenne olyan kemény az izraeli hadsereg ha csak nem a technikai fölényre gondolsz amit csinálnak hogy nyomornegyedeket bombáznak vadászgépekkel vagy tankokkal rohannak le falvakat civileket lőnek halomra?Akik ott kemények az mind külföldi testőrök stb..Hidd el Irán úgy elverné őket hogy pislogni se győznél.És nem én mondom szakértők, na meg a másik hogy ott megint ki akar a háttérből háborút az Usa bevonásával?Kinek az érdeke?És itt megint előjön a természet amiről írtam a folytonos Irán ellen provokációk,hacker támadások,kémkedések és gyilkosságok persze sunyiba, aztán panaszkodni a nagy tesónak.......
2012. jún. 2. 20:13
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Elozo eleg vilagosan megmutattad, hogy SEMMIT nem tudsz sem Izraelrol sem az izraeli hadseregrol, egyszeruen valami magyar jobboldali-iszlam propaganda zagyvalekot kuruttyolsz.

Nem kezdem el minden hulyesegedet javitgatni (tul hosszu lenne), de arra felhivnam a figyelmedet, hogy Izrael ujra-kikialtasanak MASNAPJAN 5 arab allam hadserege tamadott az egy napos zsido allamra - a zsidok gyoztek. Hozzateszem, hogy a tamado arabok sok-sok fegyveres meg anyagi tamogatast kaptak, a zsidoknak azonban olyan fegyevereik voltak csak, amit a 2. vilaghaboru utan mindenhol hevero roncsokbol kijavitottak.

Ami a jelent illeti, nem artana eszrevenni, hogy az irani vezetok minden unnepi beszede azzal foglalkozik, hogy Izraelt el kell pusztitani, hogy Iran el is fogja pusztitani, mert egy atomtamadas a kicsi Izraelt eltorli a fold szinerol, mig Iran teruleti nagysaga miatt csak karokat szenved. Es ezen beszedek befejeztevel azt skandaltatjak a neppel, hogy "Halal Izraelre". Valamint tenyleg keszitik az atombombat.

Szoval probalj meg kicsit a tenyekre is figyelni, es ne a testvereid hulyesegeire - egyszeruen, mert vegulis a tenyek ervenyesulnek, es nem a fantazia.

2012. jún. 4. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!