Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még Magyarországon zsidók?

Vannak még Magyarországon zsidók?

Figyelt kérdés
Ha lennének, akkor már rég tömegtüntetéseket szerveznének.
2012. máj. 28. 17:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mikor volt?
2012. máj. 28. 18:43
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mire gondolsz. Szokott lenni pl. minden évben az Élet Menete, igaz, ez nem tüntetés, hanem megemlékezés.

Aztán, erre az egri ügyre emlékszel? Nem olyan régen volt. Tett feljelentést a Mazsihisz. Ez így miért nem jó?

[link]

Ha meg olyan kijelentések hangzanak el, mint amit te is említesz, arra általában szokott lenni valami bíráló válasz is. A tüntetést elég eltúlzott reakciónak érezném.

2012. máj. 28. 18:46
 13/27 A kérdező kommentje:
16: Köszi, ez is valami.
2012. máj. 28. 19:04
 14/27 A kérdező kommentje:
A tiszaeszlározó jobbikost nem perelték be?
2012. máj. 28. 19:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát az passz. Nem tudok róla.
2012. máj. 28. 19:14
 16/27 anonim ***** válasza:
4%

sajnos van..

aki lepontoz az 1 majom :D

2012. máj. 28. 19:47
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A magyarorszagon elo zsidok magyarnak tekintik magukat. Elni akarnak MO-n es nem ellensegeskedni. A tuntetessel nem ernenek semmit, csak eleznek a helyzetet. Az a baj, hogy ok TENYLEG magyarok akarnak lenni (csak nehany elmezavart nem engedi nekik).

Szerintem a meg MO-n elo kb 50 ezer zsido vegullis Izraelben fog kikotni.

2012. máj. 28. 20:57
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül demonstrációra gondoltam, hanem pl. valami nyilatkozatra, amiben elmagyarázzák, hogy nem igaz, hogy a zsidók ki akarják zsákmányolni az embereket, meg nem igaz, hogy minden zsidó gazdag bankár, meg nem igaz, hogy zsidók kezében van a magyar média. Mert így, hogy ezt nem mondja el senki, egyre többen hiszik el. Pl. interjúk zsidó politikusokkal vagy értelmiségi emberekkel a tévékben, hogy hogy élik ezt meg, ami itt folyik. ATV-n volt már ilyesmi (egy rabbit hívtak meg a tiszaeszlári parlamenti beszólás miatt és értelmesen elmagyarázta, hogy a zsidó vallás tiltja a vér fogyasztását, tehát a vérvád hazugság <--ilyenek kellenének), de az ATV-t kb csak én nézem, úgyhogy kéne valami a népszerűbb tv-adókra is.
2012. máj. 28. 23:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten mindezekhez az információkhoz hozzájuthat az, akit ez érdekel.

Én komolyan nem gondolom, hogy az ilyenfajta szájbarágásnak lenne bármi értelme.

Mondjuk én már volt, hogy láttam a Mokkában például Köves Slomót, nem tudom már milyen téma kapcsán hívták meg, de nyilván ha valami miatt aktuális, akkor előfordul ilyen.

2012. máj. 29. 00:33
 20/27 A kérdező kommentje:
De a legtöbben nem interneten szerzik az információikat, ez az oka a fidesz népszerűségének. És például Deutsch Tamás felszólalhatna az ügyben, ahelyett, hogy twitterezget meg bulizik éjjel-nappal. Őt nem sérti, amit a jobbik csinál?
2012. máj. 29. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!