Vannak még Magyarországon zsidók?
Nem értem, mire gondolsz. Szokott lenni pl. minden évben az Élet Menete, igaz, ez nem tüntetés, hanem megemlékezés.
Aztán, erre az egri ügyre emlékszel? Nem olyan régen volt. Tett feljelentést a Mazsihisz. Ez így miért nem jó?
Ha meg olyan kijelentések hangzanak el, mint amit te is említesz, arra általában szokott lenni valami bíráló válasz is. A tüntetést elég eltúlzott reakciónak érezném.
sajnos van..
aki lepontoz az 1 majom :D
A magyarorszagon elo zsidok magyarnak tekintik magukat. Elni akarnak MO-n es nem ellensegeskedni. A tuntetessel nem ernenek semmit, csak eleznek a helyzetet. Az a baj, hogy ok TENYLEG magyarok akarnak lenni (csak nehany elmezavart nem engedi nekik).
Szerintem a meg MO-n elo kb 50 ezer zsido vegullis Izraelben fog kikotni.
Az interneten mindezekhez az információkhoz hozzájuthat az, akit ez érdekel.
Én komolyan nem gondolom, hogy az ilyenfajta szájbarágásnak lenne bármi értelme.
Mondjuk én már volt, hogy láttam a Mokkában például Köves Slomót, nem tudom már milyen téma kapcsán hívták meg, de nyilván ha valami miatt aktuális, akkor előfordul ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!