Magyarországon miért érinthetetlenek a zsidók?
Itt is az összes tényállítást tartalmazó kérdést, annak részleteire rákérdező felvetést, hogy miért is van ez úgy ahogy. És ilyen tényekkel fűszerezett kérdéskiegészítéses kérdést, egyből törlik, mint ezt is.
Bár milyen más nép/nemzet esetén ez nincs így.
Bár milyen más nép/nemzet esetén van ez így?
Rész igazság.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1949..
tegnap 05:12-es től pár jó komment.
"Pár napja hozzáértem egy zsidóhoz. Itt történt Magyarországon. Nem volt benne semmi különös."
Igen, mert a nyelved ért a s*eggéhez, de ha netalán egy pofont adtál volna neki, már rég börtönben ülnél és veled foglalkozna a világsajtó, hogy itt micsoda rasszizmus van...
Talán kissé nyersen fogalmaztam, de ma nálam kiverte a biztosítékot, hogy a volt zsidó IMF vezér szabadlábon van.
Ezek mindent megtehetnek büntetlenül!
Mellesleg nem vagyok rasszista, a "mezei zsidókkal" semmi bajom, de amit a politikában, pénzügyekben és a hatalomban művelnek, az mindennek a teteje...
Szöveg értés egyes! Leülhetsz!
Érinthetetlen =
1.) túl magasan vagy túl alacsonyan a társadalmi perem élők, ahhoz hogy az egyszerű embernek ne legyen tilalmas a velük érintkezés.
2.) kikezdhetetlen
"Igen, mert a nyelved ért a s*eggéhez, de ha netalán egy pofont adtál volna neki, már rég börtönben ülnél és veled foglalkozna a világsajtó, hogy itt micsoda rasszizmus van..."
Ez tény. És még akkor is, ha válaszadó is zsidó. Még akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!