Magyarországon miért érinthetetlenek a zsidók?
Itt is az összes tényállítást tartalmazó kérdést, annak részleteire rákérdező felvetést, hogy miért is van ez úgy ahogy. És ilyen tényekkel fűszerezett kérdéskiegészítéses kérdést, egyből törlik, mint ezt is.
Bár milyen más nép/nemzet esetén ez nincs így.
1. nyugodtan hozzájuk nyúlhatsz. nem fogsz meghalni vagy ilyesmi
2. "És ilyen tényekkel fűszerezett kérdéskiegészítéses kérdést, egyből törlik, mint ezt is. "
ezt sem törölték.
Egyébként azért szokták törölni, mert nem "tényeket" akartok feltárni, hanem szimplán mocskolódni.
Nem is mindig törlik, lásd a te kérdésedet is.
ja és általában mindig átmegy mocskolódásba, vagy még rosszabba (irtsuk ki őket, stb.) az egész.
"Igen, mert a nyelved ért a s*eggéhez, de ha netalán egy pofont adtál volna neki, már rég börtönben ülnél és veled foglalkozna a világsajtó, hogy itt micsoda rasszizmus van... "
Én egyetemen lepofoztam egy zsidót, mert tahó volt.
Nem vitt el senki.
Sohase hazudj, mert az hiteltelenné tesz.
Az ilyen propaganda szövegeket miatt törlik ezeket a kérdéseket, mert nem bírjátok ki, hogy ne általánosítsatok és gyűlölködjetek.
" "mezei zsidókkal" semmi bajom, de amit a politikában, pénzügyekben és a hatalomban művelnek, az mindennek a teteje...
"
tehát más népcsoportok tagjaival nincs bajod, akik a politikában vannak/amit művelnek ott?
:)
"Szöveg értés egyes! Leülhetsz! "
provokatívitás és kreativitás egyes!
Még provokálni sem tudsz, mert a kérdésedet sem törölték.
Kreativításod sincs, mert ez a szövegértés egyes nóta már nagyon régi.
"Ez tény. És még akkor is, ha válaszadó is zsidó. Még akkor is."
-.-
az általad belinkelt kérdéseket is te tetted fel?
gyanítom igen, ugyanis csak te vagy olyan retartdált, hogy az alcímet 3szor is bemásolod...
azokat se törölték.
az idegengyűlölet egyébként a prolik reakciója, és nem egészséges.
miért írsz le mindent háromszor?
magaddal beszélgetsz...
Hülye vagy?
komment megírásának időpontja: 07-10 13:54
ezt melyik válaszból szűrted le,
amúgy nem te vagy a Molnár F. Árpád?
"Szöveg értés egyes! Leülhetsz!"
Helyes irrás eggyes! Le ülhetsz. !
Nem tudom mik vagytok ti, hogy az amerikai bíróság helyett ítélkeztek a volt IMF-vezérről. Az ő dolguk, hogy elengedik, vagy bezárják. De ha lány lennék, én biztos összesz.rnám magam, ha egy meztelen 70 éves meg akarna erőszakolni. Majd utána még hazudoznék is. És bevándorló szobalány létemre lenne pénzem jó ügyvédre...
Még mielőtt zsidó(bérenc)nek tituláltok, pl. szerencsétlen Képíró üldöztetésével egyáltalán nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!