Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik, hogy oldaná meg a...

A Jobbik, hogy oldaná meg a cigány kérdést?

Figyelt kérdés
Érdekelne komolyan, mert ha olyan nagyszerű ötletük van, miért nem alkalmazza a Kormány?

2012. máj. 27. 16:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem beállítaná dolgozni őket"

Például kiküldené megásni a saját sírjukat, vagy hogyan adna a Jobbik kb egymillió embernek munkát? Vagy ha a Jobbik kormányra kerülne, azonnal lenne itt ennyi magyar befektető? (A külföldi ugye kizárva...)

2012. máj. 28. 11:45
 22/30 anonim ***** válasza:

"Például kiküldené megásni a saját sírjukat, vagy hogyan adna a Jobbik kb egymillió embernek munkát? Vagy ha a Jobbik kormányra kerülne, azonnal lenne itt ennyi magyar befektető? (A külföldi ugye kizárva...)"

Rendőrlámpákat takarítani, utcákat seperni, parkokban szemetet szedni vagy akármi. Nem kell rögtön nagy szakmákra gondolni. Akinek nagyon kell a munka, az ezeket is elvégzi.

Nem lehet mindenkiből ács, rendőr, orvos stb. Ami van, azt kell elvégezni, és ahogy körbe nézel a saját városodban, mit látsz? Rend, tisztaság?

2012. máj. 28. 13:51
 23/30 anonim ***** válasza:

ma 11:45

Mekkora hülye vagy!

A segély ne járjon ingyen!!! Meg kelljen dolgozni érte! Ennyi!

2012. máj. 28. 13:54
 24/30 anonim ***** válasza:

" Egy sor akác, egy sor fűz?"

Csak nem építőiparban dolgozol?!

/nálunk a toiban van kiírva, a sortűzzel együtt/

2012. máj. 28. 20:09
 25/30 anonim ***** válasza:
30%

A Jobbik is gyáva népség, csak úgy mint a cigány, egyik kutya, másik eb. Nem sok különbséget látok. Mindkettő csak csoportosan támad, egyedül meg behúzzák fülüket farkukat. Egy emberre rámásznak 12en, de szemtől szemben egyik se merne kiállni.

Amúgy meg a kérdésedre válaszolva biztos hogy vagy kitoloncolnák őket, vagy fegyveres úton, kinézem a Jobbikból, amilyen undorító programjuk van, bár engem hidegen hagy, nem bánnám ha a szomszédomból eltakarodnának a cigányok, és nem látnék egy darabot se, de a Jobbikkal is ugyanez a helyzet.

2012. máj. 30. 15:01
 26/30 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg a kérdésedre válaszolva biztos hogy vagy kitoloncolnák őket, vagy fegyveres úton, kinézem a Jobbikból, amilyen undorító programjuk van, bár engem hidegen hagy, nem bánnám ha a szomszédomból eltakarodnának a cigányok, és nem látnék egy darabot se, de a Jobbikkal is ugyanez a helyzet."

Szóval szeretnéd, hogy kitoloncolja a cigányokat, de azt se akarod, hogy ők is maradjanak?

Érdekes...

2012. máj. 30. 20:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, valahogy úgy, most ha jól megnézed a skinek és a cigányok sokban hasonlítanak egymásra. Én úgy vagyok vele hogy egyik pártján sem állok, egyék meg egymást.
2012. máj. 30. 21:15
 28/30 anonim ***** válasza:

Skinek? Ők most, hogy jönnek ide? Aki Jobbikos az Skinhead ,vagy mi?

De valamelyiket jobban utálod, nem? Szerintem a cigányokkal több probléma van, mint a skinekkel. Vagy te, hogy látod?

2012. máj. 30. 22:26
 29/30 anonim ***** válasza:
A skinek is jobbikosk, miért mik lennének?? amúgy nem csak a skinekkel van bajom, tzudom hgoy a jobbikon belül nem csak skinek vannak, eleve a programjuk se tetszik, mindaz szép és jó hogy újra ipar lesz, erős gazdaság stb. De rosszul állnak hozzá, mindenkit elhajtanak aki már nem az ő nézeteiket dícséri. Ami azt illeti a skinekkel több gond van mint a cigányokkal, mindkettőt egyformán utálom, a különbség csak az hogy a cigányokat nehezebb magadról levakarni mint ezeket. De ha választanom kéne akkor menjen a cigány maradjon a skin...de ha utána se lesz jó akkor rájöttök hogy igazam van.
2012. máj. 30. 23:08
 30/30 anonim ***** válasza:

Erről az jut eszembe, hogy a Kárpátiás pólóm miatt, azt mondták rám, hogy náci. Nem érdekes?

Kit hajtottak el egyébként? Ez nem II.világháború ahol ha nem rajongsz a kormányért, akkor lepuffantanak.

Attól, hogy csak negatív tapasztalataid vannak a skinekkel, még nem mindegyik tapló. De akik azért belekötnek egy emberbe, mert kilóg az egyik hajszála, azt én is elítélem. De amíg csak a cigányokat verik, addig kedvelem őket...

Egyébként a skinek csak azért Jobbikosok, mert nincs több pár, amely ennyire a magyarsággal foglalkozna.

2012. máj. 31. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!