A Jobbik, hogy oldaná meg a cigány kérdést?
FRAKK
Tudom miről beszélsz borsodi vagyok,és nagyon szomorú a helyzet!De hát ez mind normális és dicsérni való a mindenkori politika szerint...
"rengeteg cigány barátom van akik dolgoznak becsülettel,és érdekes nem tapasztalják azt a nagy kirekesztést amit mindig hallok a jogvédőktől!"
Sehol a világon nem tapasztalt még kirekesztést egyetlen cigány sem. Kivétel ha bűnözött.
Elég lenne elvenni a segélyt tőlük, azonnal eltakarodna a 80-90%-a, a többi része meg beállna dolgozni.
Viszont segélyt nem vehetik el, mert akkor az unió elvenne mindent támogatást a kormánytól, lehet még az ENSZ-ben is megdorgálnák az országot.
Sajnos meg van kötve a kezünk...
Munka!
Ezeknek rengeteg felesleges energiájuk van, egy pár óra alatt szétszednek egy egész vonatsínt több méteren át stb. Ezt a sok energiát hasznosan is eltölthetnék, pl hídépítéssel, stb!
Mutasson valaki egy sort is, amiben a jobbik bármikor is kiirtással fenyegetőzött volna!!
Ja, hogy a munka már egyenlő pogrom? Oda ne rohanjak...
FRAKK
Igazad van, én is Szabolcsi vagyok. Ahogy én látom, itt a rendőrség egyenlő a nullával. Mindenkit megbüntettek már, aki 20 km/h helyett, 22-vel mentek.
Szégyen ami itt folyik!
Szerintem a Csendőrség valóban nem lenne egy rossz megoldás. Nézzétek csak meg Gyöngyöspatát. Ott voltak a "Csendőrök", egy lopás se volt, a cigányok fülüket-farkukat behúzták.
Remélem, hogy e szerint fogják csinálni: "Aki nem dolgozik, az ne is egyék".
A segély problémát megoldani, és nem lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!