A Jobbik, hogy oldaná meg a cigány kérdést?
sehogy...miért teszitek fel minden héten ezt a kérdést ?
egy olyan "nép" mint ők akik nem is akarnak beolvadni, sőt egyre inkább a mi "magyarjaink" asszimilálódnak....menj el egy ilyen városrészbe... csak hallgasd meg h beszélnek a magyarok közül sokan... "dik" "gádzsi" "kajak" Ez mind mind a cigány kérdés "megoldása" lesz, persze fordítva, majd szépen mi magyarok összeolvadunk velük ....sajnos ez a trendi a fiatalok körében. Én ezt láttam. Hamarosan mi leszünk a kisebbség. És persze jót röhögnek rajtunk akik ezt generálják ( lásd média...ilyen reality olyan x faktor...hisz ez kell a népnek.)
Én jobbikra szavaztam 2010-ben, de nem vagyok biztos h ismét rájuk foguk. Szerintem senkire. Undorodom ami itt megy már. Inkább olvasok, és tanulok, fejelsztem, lefoglalom magam. Hidegen hagy már ez a cigány kérdés.... Nektek is ezt kéne itt a gyk-n. Ti nem unjátok amúgy? Most komolyan, ha reálisan gondolkodunk, mit LEHETNE tenni? Kiirtani őket ?
2012. máj. 27. 17:06
előző vagyok: Demokrácia keretein belül sehogy. És ez a többi európai országra is igaz...ez nem csak itthonra vonatkozik. Nálunk a cigók, ott a rengeteg más náció. Sehova nem vezet ez a liberális, multikulti "demokrácia". Én legalábbis így látom.
2012. máj. 27. 17:10
Agresszív módon oldaná azt meg. Összedobna egy társaságot aki kivonulnak majd agyon verik őket plusz elüldözik és még sorolhatnám plusz elvenné tőlük a segélyt meg minden támogatást amit valóban kellene mert a romák 80% a egyáltalán nem érdemli meg, csak itt a gond az hogy ha felnyomnak minket akkor úgy megbüntetik az országunkat hogy abba csak belegebedünk. Itt ez a nagy probléma, hogy úgy akarják megoldani amiből csak a baj lehet. Nyilván ezért akarnak annyira kilépni az unióból csak ugye az nem olyan egyszerű másrészt akkor még több gondunk lenne itt és ugye buknánk az összes támogatást és ugye ahogyan én kinézem belőlük simán kifizettetnék velünk azt a pénzt amit ők adtak azért hogy megcsináljuk az utakat meg a középületeket és még sorolhatnám. Bocsi hogy ezt mondom de sajnos ez az igazság és azért is elnézést kérek hogy kicsit eltértem a témától. De jobb végig gondolni a dolgokat. A jelenlegi kormány meg pontosan azért nem fog tenni ez ellen mert elvesztene egy csomó szavazót tőlük és ugye nekik az nem lenne jó. Ezt érdemes lenne végig gondolni. És nem csak itt nálunk vannak ezzel problémák, sok Európai országban vakarják a fejüket emiatt hogy akkor mi legyen velük.
2012. máj. 27. 17:10
4/30 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert sokan emiatt szavaznának rájuk és érdekel, hogy oldanák meg, mert én még nem hallottam, hogy, hogy tudnák megoldani.Ha én szavazni akarnék ilyen okból egy pártra, akkor talán érdekelne, hogy akarják ezt elérni.
Csendőrség! Gyáva nép a cigány, ha nagy a lebukás veszélye inkább nem bűnöz.
2012. máj. 27. 17:29
6/30 A kérdező kommentje:
Csendőrség? Ez vicc ugye, mégis, hogy illeszkednének be emiatt. Felzárkóztatásról beszélek. Én arra gondolnék, hogy segélyt, gyerek utáni támogatást például csak mondjuk hármas átlag elérésével kapnának. Vagy a segélyt a telkük gondatlansága miatt is lehetne csökkenteni, a mostani felnőttekkel nagyon sokat nem lehet tenni, épp ezért a gyerekekre kéne helyezni a hangsúlyt, hogy lássák, lehet másképp is élni.
a felzárkóztatás egy segítségnyújtás. az is segély lényegében. annál az embernél hasznos, aki él a lehetőséggel, és kihasználja. Ők nem használják ki. annak nem lehet segíteni aki nem akarja, hogy segítsenek neki.
2012. máj. 27. 17:39
8/30 A kérdező kommentje:
Akkor miért ezzel pedáloznak, hogy a Jobbik majd megoldja, mikor értelmes megoldást ők se tudnak, akkor emiatt felesleges rájuk szavazni, mert vagy ráfázunk, vagy nem történik semmi.
ha nyírségben, szabolcsban laknátok...
a rendőrök félnek kimenni terepre
még az öt óriás kutyával rendelkező juhász is fél odakint
mert jönnek a hordák
2012. máj. 27. 17:49
Egész Európában nem találnak megoldást nemcsak itt Magyarországon!Mindenhol csak a gond van a nagy részükkel!1#-es tökéletesen megfogalmazta a problémát,mintha a saját gondolataim lennének!Felzárkóztatni azt lehet aki akarja is,ózdiként rengeteg cigány barátom van akik dolgoznak becsülettel,és érdekes nem tapasztalják azt a nagy kirekesztést amit mindig hallok a jogvédőktől!
2012. máj. 27. 17:53
Kapcsolódó kérdések: