Vonáék milyen lépésre készülnek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 16:22
1/5 anonim válasza:
kettőt jobbra kettőt balra...... Ja ez valami tánc !Kicsit pontosítsál mivel kapcsolatban!
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
nem tudom, de én mindenben támogatom őket...
4/5 anonim válasza:
arra , hogy a magyar gárda segítségével a jobbik kiirtsa koncentrációs táborokban a cigányságot és a zsidóságot, és hogy elvegyék románia és szerbia nagy részét, szlovákia és horvátország teljes egészét
5/5 anonim válasza:
Jelenleg gondolkodnak, ugyanis rájuk szakadt egy nem várt 14%-os eredmény június 7-én, és most fel kellene nőni ahhoz a feladathoz, hogy a Jobbik tömegpárttá váljon, széles tömegek számára fogyasztható, vállalható programmal, ráadásul nemzetközi színtéren szalonképes megnyilvánulásokkal. Ha ezt nem sikerül elérni, akkor a párt elszigetelődik, az összes párt támadni fogja belföldön és külföldről egyaránt, a többség számára emészthetetlen programelemek (ld. szentkoronatan, multik kiűzése stb.) pedig elriasztják a szavazókat, ahogy fokozatosan megismerik az emberek a Jobbikot. Ha a Jobbik vezetése nem veszi ezeket az akadályokat, akkor a párt egy elszigetelt kispártként szerepelhet a következő választáson, 6-8% körül. Ha sikerül nekik az átalakulás komoly tömegpárttá, akkor a párt megerősödhet és esélyessé válhat, de az már egy, a mostanitól lényegesen különböző Jobbik lesz/lenne. Én jelenleg úgy látom, hogy Vona egyelőre az elszigetelődés és kispártosodás irányába viszi a Jobbikot, persze lehet, hogy jobb ötlete is van, csak még nem jött vele elő. Nem tehetségtelen politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!