Akik a babának külön ágyban és szobában kell alduni elvet vallják, a tesónak is külön szobával készülnek?
Házunkban van egy nagy nappali, egy nagy vendégszoba (inkább raktár jelenleg, állandóan kupi van)egy kis gyerekszoba és egy kis hálószoba.
Érkezik a tesó, és úgy gondoltam, hogy a kupiszobában lesz a hálónk, a hálónkbólpedig szoba a kicsinek. Aztán ha már átalussza az éjszakát, és el tudjuk készíteni a nagy vendégszobát úgy hogy egy hatalmas gyerekszoba legyen belőle ahol ketten is elférnek majd, akkor összetesszük a két gyerkőcöt.
Ez idáig stimmel - de az jutott eszembe, hogy ha az első időken mindketten a nyugalomban egyedül alváshoz szoknak, akkor fognak-e tudni együtt aludni később?
Mi a tapasztalat?
Szerintem ha teheted tedd őket külön szobába, és akkor már maradjanak is úgy. Nálunk külön szobában van a 2 gyerek, ezen én is hezitáltam, mert a 2. gyerekszoba elég kicsi, igazából csak 1 ágy meg egy szekrény fér bele. De jobb volt így, mert nagyon-nagyon sokat van fent, a nagyobbik gyerek felébredne rá, hogy ki-be mászkálok.
(Bár több embertől hallottam, hogy a gyerekek nem ébrednek fel a babasírásra. De azért arra felébred, ha én bemegyek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!