Jó felvételek készülnek Kecskeméten 4D-s ultrahangon Nemes doktornál?
Lehet hogy az UH gépe az jó, de egy csizmatalpban is több emberség van mint a doktorban. Engem pár éve azzal " üldözött " el a rendelőből hogy a szervezetem alkalmatlan a gyerekszülésre mert kicsi a méhem, cisztás a petefészkem, hormonzavaros vagyok...stb. Sírva mentem haza. Azóta született egy egészséges kisfiam aki már négy és fél éves, és most várandós vagyok a második babámmal. A Kápolna utcára járok a Bérczi Ildikóhoz, ( ő is készít 4D-t meg DVD-t meg színes fényképet ) és tiszta szívemből ajánlom őt, rendkívül megbízható kiváló szakember.
Egy 30 hetes kismama
Szia, én tegnap voltam Kecskeméten Nemes doktorúrnál, én nagyon jó véleménnyel vagyok róla, nekem teljesen bevált.
Rendkívül kedves, türelmes volt, mindent elmondott, amire kíváncsi voltam. Kaptunk színes fényképet, Dvd-t is. Szuper volt!!! Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!