Mit lehetne tenni a békés egymás mellett élés érdekében?
"11:51
a magyarok ellen miért kéne csendőrség? minket(magyarokat) a mostani rendszer/rendőrség ott szivat meg, ahol tud és én se úgy gondoltam a csendőrséget, hogy a cigányokat verjék agyba-főbe, hanem ilyen általánosat, a bűnöst fogják/verjék meg, de a cigányok ellen nagyobb szabadságot kell nekik adni, azok természetéből fakadóan. "
pontosan ez az oka, amiért teljes mértékben ellenzem a csendőrséget. így is MINKET magyarokat a rendőrök folyamatosan szívatnak ott ahol tudnak . ez tény. a rendőrök be nem teszik a lábukat a veszélyesebb környékre, ahol sok cigány él. pl Pécsen Meszes felé.
inkább jó dolgukban minket b.szogatnak.
na már most, ha lennének csendőrök, a rendőrökön kívül, még ők is minket cseszegetnének nem a cigányokat, akik miatt alkalmazzák őket. mert ők sem hülyék, nem akarják megkéseltetni magukat a gázosabb környékeken.
nem mellesleg rengeteg pénzbe kerülne felállítani a csendőrséget.
az országunk nem gazdag. és ez rengeteg pénzt igényelne . és miért? a semmiért. mivel nem azokra figyelnének akikre kell, hanem ránk.
12:50
ha a csendőrök jól fel lennének szerelve, meg mondjuk ha megüt egy cigány nem az lenne, hogy egyből bíróság>15 év börtön, hanem normális törvények, akkor mernének oda menni a cigányokhoz(persze csapatosan, ahogy a mokkák is teszik) és ha kell, elkenni a szájukat bár ehhez előbb normális kormány lenne és nem hiszem, hogy olyan drága lenne, csak a fegyvereket kéne megvenni(kard, bot, kés, nem kellene itt egyből dragunovval/shotgunnal felszerelni boldog-boldogtalant), az emberek meg önkéntes alapon, bár a fegyverekhez is kéne normális kormány/gazdaság. Szóval, kizárásos alapon, a legjobb megoldás az, amit először mondtam: Elkergetni az összes orkot a fenébe, ha kell felhúzni őket a lámpavasra a fajvédő liberálisokkal/komcsikkal együtt.
12:14 voltam
nekem anyám azt mesélte, hogy amikor ő gyerek volt, akkor viszonylag a város szélén laktak (ez egy vidéki kisváros), mellettük volt még egy utca, de utána már csak a földek..a cigányok pedig a földeknél laktak, napközben pedig bejártak a városba foltozni az edényeket, megjavítani a fonott dolgokat, cirokseprűket készítettek, stb.anyámék kapuja és ajtaja sosem volt zárva (és tulajdonképpen senkié sem), mégsem történt semmiféle betörés, a cigányok dolgozgattak és tudták, hol a helyük.
..a beilleszkedéshez pedig csak annyit, hogy talán ide illik az a mondás, hogy 'ha rómában vagy, viselkedj úgy, mint a rómaiak!'
13:06
Szerinted mi azért cigányozunk, mert ez nekünk nagyon jól esik? Én próbálok példát mutatni, naponta tisztálkodok, házat rendbe tartom, próbálok mindenkivel a lehető legudvariasabb lenni(bár néha még azért is beszólnak, ha az öreg nénit előre engedem), jól tanulok(~4.5-ös átlag érettségi), szóval itt tényleg velük van a baj.
Egyébként hol élsz, ahol vannak jó cigányok? Remélem ez a jó együttélés ott nem csak a látszat.
13:07 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!