Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehetne tenni a békés...

Mit lehetne tenni a békés egymás mellett élés érdekében?

Figyelt kérdés
Cigányok és magyarok válaszai érdekelnének.
2009. jún. 29. 10:12
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
91%
A témához annyit. Sok nép bevándorolt anno az országunkba (szlávok,románok németek stb) AM már mind beilleszkedtek mivel ők akkorban alkalmazkodtak a többséghez. Kérdezem én az a nép aki 600 év alatt nem tudott beilleszkedni a közösségbe őket kell védeni? a magyarok a buta rasszisták mer nem alkalmazkodnak a kisebbség szokásaihoz?
2009. jún. 29. 12:45
 22/53 anonim ***** válasza:
66%

"11:51

a magyarok ellen miért kéne csendőrség? minket(magyarokat) a mostani rendszer/rendőrség ott szivat meg, ahol tud és én se úgy gondoltam a csendőrséget, hogy a cigányokat verjék agyba-főbe, hanem ilyen általánosat, a bűnöst fogják/verjék meg, de a cigányok ellen nagyobb szabadságot kell nekik adni, azok természetéből fakadóan. "

pontosan ez az oka, amiért teljes mértékben ellenzem a csendőrséget. így is MINKET magyarokat a rendőrök folyamatosan szívatnak ott ahol tudnak . ez tény. a rendőrök be nem teszik a lábukat a veszélyesebb környékre, ahol sok cigány él. pl Pécsen Meszes felé.

inkább jó dolgukban minket b.szogatnak.

na már most, ha lennének csendőrök, a rendőrökön kívül, még ők is minket cseszegetnének nem a cigányokat, akik miatt alkalmazzák őket. mert ők sem hülyék, nem akarják megkéseltetni magukat a gázosabb környékeken.

nem mellesleg rengeteg pénzbe kerülne felállítani a csendőrséget.

az országunk nem gazdag. és ez rengeteg pénzt igényelne . és miért? a semmiért. mivel nem azokra figyelnének akikre kell, hanem ránk.

2009. jún. 29. 12:50
 23/53 anonim ***** válasza:
95%
12:44-es vagyok nem kéne csendőrség elég lenne a rendőrség csak a törvényeket ami le van írva feketén fehéren be kell tartatni MINDEN Magyarországon tartózkodó személyjel!És a büntetést is a törvényben leírt módon kéne alkalmazni MINDEN SZEMÉLYRE!ennyi lenne az egész.
2009. jún. 29. 13:02
 24/53 baranyi kálmanné ***** válasza:
79%
Itt a kőrnyező falvakba ahol én lakom a magyar és a cigány is tud egy más mellet élni . A romák ugyan ugy járnak dolgozni tanulni a magyar és a cigány gyerekek jo barátok ha valami gubanc van azt szépen meg lehet oldani .A házaikat szépen tisztán redezeten tartsák.Példát kell muttatni nem cigányozni.
2009. jún. 29. 13:06
 25/53 anonim ***** válasza:
56%

12:50

ha a csendőrök jól fel lennének szerelve, meg mondjuk ha megüt egy cigány nem az lenne, hogy egyből bíróság>15 év börtön, hanem normális törvények, akkor mernének oda menni a cigányokhoz(persze csapatosan, ahogy a mokkák is teszik) és ha kell, elkenni a szájukat bár ehhez előbb normális kormány lenne és nem hiszem, hogy olyan drága lenne, csak a fegyvereket kéne megvenni(kard, bot, kés, nem kellene itt egyből dragunovval/shotgunnal felszerelni boldog-boldogtalant), az emberek meg önkéntes alapon, bár a fegyverekhez is kéne normális kormány/gazdaság. Szóval, kizárásos alapon, a legjobb megoldás az, amit először mondtam: Elkergetni az összes orkot a fenébe, ha kell felhúzni őket a lámpavasra a fajvédő liberálisokkal/komcsikkal együtt.

12:14 voltam

2009. jún. 29. 13:07
 26/53 anonim ***** válasza:
97%

nekem anyám azt mesélte, hogy amikor ő gyerek volt, akkor viszonylag a város szélén laktak (ez egy vidéki kisváros), mellettük volt még egy utca, de utána már csak a földek..a cigányok pedig a földeknél laktak, napközben pedig bejártak a városba foltozni az edényeket, megjavítani a fonott dolgokat, cirokseprűket készítettek, stb.anyámék kapuja és ajtaja sosem volt zárva (és tulajdonképpen senkié sem), mégsem történt semmiféle betörés, a cigányok dolgozgattak és tudták, hol a helyük.

..a beilleszkedéshez pedig csak annyit, hogy talán ide illik az a mondás, hogy 'ha rómában vagy, viselkedj úgy, mint a rómaiak!'

2009. jún. 29. 13:07
 27/53 anonim ***** válasza:
74%

13:06

Szerinted mi azért cigányozunk, mert ez nekünk nagyon jól esik? Én próbálok példát mutatni, naponta tisztálkodok, házat rendbe tartom, próbálok mindenkivel a lehető legudvariasabb lenni(bár néha még azért is beszólnak, ha az öreg nénit előre engedem), jól tanulok(~4.5-ös átlag érettségi), szóval itt tényleg velük van a baj.

Egyébként hol élsz, ahol vannak jó cigányok? Remélem ez a jó együttélés ott nem csak a látszat.

13:07 voltam

2009. jún. 29. 13:13
 28/53 baranyi kálmanné ***** válasza:
68%
Nem irom le hol élek ,de laktam már budapesten is és soha nem érezteték velem hogy én cigány vagyok .Dolgoztam tőbb helyen is de ott se .Én is el itélem a bűnőzést de mit várunk egyik kormánytol is.Mikor ők is a saját zsebűkre dolgoznak,nem avval foglalkoznak hogy nekűnk jo legyen.Ők is milyen példát mutattnak egymásra fognak mindet pedig egyik se kűlőmb.Munka helyeket kéne létesiteni hogy meg tudjanak élni az emberek ,ne kéjen lopni menni hogy enni tudjon addni a gyereknek.
2009. jún. 29. 13:42
 29/53 anonim ***** válasza:
69%
"Magyaroszág a magyaroké"Hol látsz te itt tiszta magyart ???Ezért nem értem a fajgyülölöket se ha vissza nézné a származását lehet kusba maradna !!
2009. jún. 29. 13:58
 30/53 baranyi kálmanné ***** válasza:
6%
13:58 Kőszi
2009. jún. 29. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!