Mit lehetne tenni a békés egymás mellett élés érdekében?
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!
Ez a kicsi Magyarország A MAGYAROKÉ!
Áldanotok kellene az őseinket, mert menedéket adtak nektek. Hagyták, hogy ide költözzetek a MI országunkba. Hagyták, hogy gyermekeitek itt születhessenek meg.
Hogyan háláltátok meg? Legalábbis a nagy többség! Megloptatok minket. Megloptátok a bizalmunkat.
Miért a diszkrimináció? Olvassátok el a 11:39-es hozzászólást és akkor megértitek.
CIGÁNYOK, bizonyítsatok, TI LÉPJETEK FEL A CIGÁNYBŰNÖZÉS ELLEN, ti büntessétek meg a cigánybűnözőket!
11:51
a magyarok ellen miért kéne csendőrség? minket(magyarokat) a mostani rendszer/rendőrség ott szivat meg, ahol tud és én se úgy gondoltam a csendőrséget, hogy a cigányokat verjék agyba-főbe, hanem ilyen általánosat, a bűnöst fogják/verjék meg, de a cigányok ellen nagyobb szabadságot kell nekik adni, azok természetéből fakadóan.
11:59
na, ne kezdjük már megint ezt az "egyik-fél-se-különb-a-másiknál" dumát, mert tudod, hogy igazából nem igaz, mindenki különbözik. Igen, a magyarok se szentek, de sokkal kisebb a bűnözési arány mint az orkoknál.
A móri bankrablás meg úgy el van ködösítve, hogy már szerintem a rendőrség se tudja, hogy mi is van. Az olyan anya aki megöli a csecsemőjét az igen(túlnyomó többségben), cigány, csak a tv sose mondja.
11:47 voltam
semmit, mert nincs erre olyan megoldás ami mindkét féllel szemben igazságos, és helytálló lenne.
a másik, meg az, hogy nekünk magyaroknak magyar mentalitásunk van, nekik (most itt nem a kis számú becsületesen élő, beilleszkedni képes romákról, hanem a putris, púpos, késelős "megyek magyart ölni" CIGÁNYokról van szó) , szóval nekik meg cigány mentalitásuk van. sötétek mint az éjszaka, és kihasználnak mindent amit lehet.
normális megoldás nincs erre a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!