Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja az emberek nagy...

Miért utálja az emberek nagy rész Szálasit Ferencet?

Figyelt kérdés
Én kimondottan kedvelem. Várom az érveket és az ellenérveket.

2012. máj. 23. 00:37
1 2 3 4 5 6
 31/53 Pro Patria ***** válasza:
0%

Láttad te a 05-24 13:50-es kommentet?

Attól, hogy nem veszel róla tudomást, még ott van.

2012. jún. 28. 13:05
 32/53 anonim ***** válasza:
18%
Azért utálják sokan a zsidókat, mert megveszik az országunkat.
2012. jún. 28. 13:24
 33/53 Pro Patria ***** válasza:
32%

Kedves 61%-os!

Tudomásom szerint nincs gyilkos a felmenőim között. Paraszt és cseléd dédanyáim, dédapáim vannak, ükszülőim. És mondok mást: van részben zsidó-ág is a családfámban.

Ennek fényében olvasd el a belinkelt kérdésnél írt válaszaimat, és akkor megkapod, amit itt kértél. Konkrétumokat.

2012. jún. 28. 21:05
 34/53 Pro Patria ***** válasza:
0%

Amilyen az adjonisten, kedves 61%-os!

És most megtudhatom az okát is (te zsidó magyar vagy, és érintett a holokauszt?), illetve elolvasod a belinkelt kérdés hozzászólásait?

2012. jún. 28. 23:28
 35/53 anonim ***** válasza:
62%
Részben vagyok zsidó, és érintett a holokauszt.
2012. jún. 29. 10:01
 36/53 anonim ***** válasza:
12%

Nekem a Dédapám , rengeteg zsidót deportáltatott, és itt Dél-Amerikában telepedtünk le a II.Világháború után , minket is érintett a holokauszt. Most is kint élünk.

Dédapám 1975-ben halt meg. Mi is emigrációban vagyunk.

Hiányzik Magyarország.

2012. jún. 29. 10:15
 37/53 Pro Patria ***** válasza:
31%

Értem. Érthetően nehéz így objektíven hozzáállni a témához (akár holokausztot tekintve, akár a zsidóság önmaga felelősségét az antiszemitizmus kialakulásában), de mégis azt tanácsolom: olvasd el a negatív és pozitív dolgokat együttvéve. És itt nem arra gondolok, hogy olvass kurucinfót meg nepszava.com-ot együttesen, mert az egyik szélsőségesen náci, a másik szélsőségesen cionista, és egyikből sem kapsz korrekt képet.

Hanem például vedd figyelembe, hány zsidó származású Nobel-díjas volt, de ne felejtsd mellétenni azt is, hogy a Tanácsköztársaság 20 fős bizottságából 19 zsidó volt, csakúgy, mint Marx, Lenin, Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás. És Szabó Ervin, a marxi művek hazai lefordítója és a kommunizmus meghonosítója is. A zsidóság az össznépességen belüli arányánál mindenhol magasabban szerepeltette magát a kommunizmus kialakításában, és felső vezetésében.

És javaslom, olvasd el azokat is, amiket a belinkelt kérdésben írtam, hogy teljes képet kapj.

Üdvözletem.

2012. jún. 29. 13:43
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
Sztálin nem volt zsidó. Polpot sem. Hitler sem. Szaddám Huszein sem.
2012. jún. 29. 14:18
 39/53 Pro Patria ***** válasza:
0%
Polpot, Száddám? Nem azt mondtam, hogy minden véreskezű diktátor a világtörténelemben zsidó volt, hanem hogy milyen nagy szerepük volt a kommunizmusban.
2012. jún. 29. 18:35
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát... szóval Lenin egyik nagyanyja zsidó volt, Vlagyimirnek tehát jó nagy része nem volt zsidó, tehát inkább ez alakította az énjét. A kommunizmus pedig szép dolog, amely soha nem valósulhatott meg, mert az ember gyarló. Azért már ne kelljen nekem Marxot utálnom, mert, hitt egy világban, ahol mindenkinek egyaránt jó.
2012. jún. 29. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!